Prva delavnica v procesu srečanja LIFENET 2020

Prva delavnica v procesu srečanja LIFENET 2020

Pripravil Marko Pogačnik in ekipa Društva VITAAA

Velikonočna sobota, 11. aprila 2020 od 9h do 12h

Delavnica temelji na telepatski komunikaciji, tako da si lahko prosto izberete kraj, kjer boste sodelovali na njej.

Tega načrta delavnice ni dovoljeno širiti po omrežjih, kot je Facebook, vendar pa ga lahko pošljete po e-pošti in k delu povabite prijatelje ali sodelavce, ki jim zaupate. Število ljudi, ki sodelujejo, ni tako pomembno kot kakovost naše povezane skupnosti.

Naj vas ne skrbi glede časovnih razlik. Delamo v poravnavi s Soncem, zato začnite ob 9.15 v svojem časovnem pasu.

Imejte načrt delavnice natisnjen pri sebi ali pa pripravljen na računalniku ali telefonu, da boste lahko sledili urniku.

Program:

9.15–9.30: Povezava in uglasitev skupine

 1. Vzamemo si čas, da začutimo prisotnost drug drugega in začnemo oblikovati krog. Začutite, kako je, če sedite skupaj v krogu.
 2. Potem povabimo elementarna bitja, naj pridružijo našemu krogu, tista, ki so nam pripravljena pomagati pri tem delu, in tudi svoje prijatelje iz kraljestev prednikov in angelov. Začutite, kako je sedeti v krogu skupaj z vsemi temi bitji.
 3. Zdaj je treba ustvariti eteričen prostor, v katerem bo potekala naša delavnica. Predstavljajte si, da okrog našega kroga ustvarimo okroglo membrano, sestavljeno iz tankih niti zelene in vijolične barve. Vedno znova se med delavnico spomnimo na naš skupen prostor, ki nam omogoča sodelovanje v trenutnih razmerah svetovne karantene.

9.30–9.50: Prizemljevanje kroga ob Bohinjskem jezeru, kjer poteka srečanje LifeNet

 1. Namen te točke je preprečiti, da bi krog lebdel, ampak da bi se prizemljil v navdihujočem prostoru Bohinjskega jezera.
 2. 20 članov slovenske pripravljalne skupine, ki poznajo ta prostor, vas bo vodilo na štiri kraje in za vsak kraj imate približno 5 minut časa, da ga občutite in odkrijete njegove kvalitete.
 3. Ti kraji so: slap Savica, obala Bohinjskega jezera, polotok Naklova glava sredi jezera in kraj, kjer iz jezera teče reka Sava.

9.50–10.00: kratka pavza, da si zapišemo izkušnje in si spočijemo

Kot pripovedujejo pravljice, se mora junak, da bi bil zmožen opravljati dobra dela, najprej soočiti s tremi izzivi. In tako je naša naslednja naloga preobražanje treh vrst blokad, ki zavirajo srčno povezanost med človeško kulturo in planetom Zemlja. Vsaka od njih je eno plast globlje v podzavesti Zemlje.

10.00–10.10: Opomnimo ljudi, kako so poklicani, da postanejo sodelavci Gaje in ne uničevalci Zemlje

 1. Preobraziti je treba vzorec, ki pravi, da je Zemlja človeku na razpolago za njegove sebične namene.
 2. Naredite gesto dotika za odklop in nato pustite, naj vijoličen veter preoblikuje ta vzorec ignorance, ki se kot mreža širi med ljudmi Zemlje na ravni našega pleksusa. (Za gesto odklopa glej 1. dodatek.)
 3. Namesto tega v imenu človeštva izrazimo svojo voljo do ljubečega sodelovanja z vsemi bitji iz grozda Gajinih svetov. Prisluhnite morebitnim povratnim informacijam iz elementarnega sveta.

10.10–10.20: Preobražanje vzorca strašnega pekla, ki ga patriarhalne religije že tisočletja projicirajo v globino Zemlje

 1. Vzorec pekla ovira čist in radosten odnos milijonov ljudi do jedra Zemlje in Gaje, njene zavesti.
 2. Predstavljajte si, kako z rokami sežete globoko v mineralno Zemljo (litosfero), kjer je umeščen verski vzorec pekla.
 3. Tam spodaj z rokami zberite ta vzorec, da iz njega oblikujete kroglo. Naredite ga tako majhnega, da postane črna homeopatska kroglica, v katero je stisnjen vzorec pekla.
 4. Nato dvignite to kroglico iz Zemlje in k nebu.
 5. Odprite roke in prosite elementarna bitja zraka in angelska bitja preobrazbe, naj vzamejo kroglico in jo ponesejo do eteričnih templjev preobrazbe, ki jih je Gaja medtem vzpostavila.

10.20–10.40: Delo, da se iz Zemlje izpusti močno malo bitje (virus), ki zavaja ljudi, da postajajo sovražno razpoloženi do svobode in lepote

 1. Ta „virus“ se skriva v podzemlju vodnega elementa življenja tri plasti nižje od njene gladine.
 2. Predstavljajte si, da stojite ob obali jezera (lahko je to Bohinjsko jezero, ki smo ga prej obiskali).
 3. Zberite pogum in vstopite v globino jezera, spustite se čisto do dna. Vzemite si trenutek, da začutite vodno telo jezera.
 4. Nato poiščite ozek vhod, ki vodi v prostor pod jezerom.
 5. Če je to potrebno, prosite za ključ. Potem vstopite v prostor pod jezerom. Tu je kraljestvo Vode življenja, ki čista in mirna leži pod jezerom.
 6. Ostanite tam nekaj časa, da se kopate v njegovi kvaliteti.
 7. Zdaj moramo iti še en sloj globlje, da vstopimo v tretjo podvodno plast.
 8. Tam na svoje presenečenje najdemo suhe dvorane, v katerih so tu in tam kupi zlatih kovancev.
 9. Naj vas ne zaslepi svetloba zlata! Dejansko je to lažno zlato, osušeno bistvo kozmičnega elementa Voda zaradi človeškega trpljenja in obupa: trpljenja v nenehnih vojnah in konfliktih pod patriarhalno vladavino.
 10. Zgrabite pest zlatnikov. Stisnite jih skupaj, da ustvarite majhno kroglico, v kateri so kodirane informacije z imenom tuje sile, ki vlada nad človeškim trpljenjem in izgubo človekove identitete.
 11. Dvignite jo visoko k nebu (naredite ustrezno gesto) in prosite naše angelske pomočnike, naj jo prenesejo v tisti zvezdni sistem v galaksiji, kjer je lahko njegova prisotnost koristna.
 12. Nato poglejte naokrog. Prej suhe dvorane so zdaj napolnjene z zlatim lesketajočim se arhetipom kozmične vode. Uživajte v njeni prisotnosti. Zahvalite se.

10.40–11.00: Vzemite si 20-minuten odmor, da spijete kavo, pojeste košček čokolade, si privoščite počitek in podobno

11.00–11.20: V naslednjem delu je treba obnoviti povezavo z Gajo, božansko zavestjo in ustvarjalko Zemljinega vesolja.

 1. Stojte vzravnano in si predstavljajte navpično povezavo z jedrom Zemlje, tako da sledite sili gravitacije. To je stara raven povezave, ki je v svojem bistvu hierarhična: Gaja spodaj in ljudje zgoraj.
 2. Zdaj je treba ustvariti nov srčen odnos do Gaje, matere življenja. Pri tem lahko sedite.
 3. Bodite navzoči v svojem srčnem središču in si predstavljajte, kako gledate naokrog. Vse okoli sebe vidite lepoto Gajinega stvarstva. Prikličite različne vidike naravnih lepot, shranjenih v vašem spominu, in jih glejte z osuplim občudovanjem.
 4. Zdaj začutite odsev Gaijevega stvarstva v prostoru vašega srca. Občutite žarke njene ljubezni, ki se igrajo po različnih razsežnostih vašega srčnega sistema.
 5. Poglejte, kaj hoče, česa naj se zaveste v mikrovesolju svojega srčnega sistema. Preverite kvaliteto srčne mišice, srčnega centra, zadnje in sprednje čakre vašega srčnega sistema, elementarnega srca na spodnji konici prsnice, grla kot krone srčnega sistema …
 6. Pošljite impulz iz svojega srca v svet kot poziv ljudem, naj se zdaj prebudimo za nov srčni odnos z boginjo Zemlje.

11.20–11.50: Uravnovešanje razsežnosti našega telesa za podporo novi stabilnosti Zemlje

Za uravnoteženje uporabljamo svoje telo in njegove tri osi, horizontalno, vertikalno in diagonalno (glej risbo v 2. dodatku).

 1. Najprej bomo delali na novem ravnovesju med ženskim (jin) in moškim (jang).
 2. Predstavljajte si ženski princip pred svojim telesom, ki sije s kvaliteto Lune. Vzemite ga v svoj srčni center. Kakšen je občutek?
 3. Nato si predstavljajte moško energijo na določeni razdalji za hrbtom, ki žari s svetlobo Sonca.
 4. Vzemite tudi njega v svoj srčni center, da skupaj z žensko energijo ustvarite kvaliteto sprave, ki bi jo morali posredovati soljudem in bitjem Zemlje.
 5. V naslednjem koraku uravnotežimo odnos med duhovnimi dimenzijami in utelešenim življenjem. Začutite Zemljo in njene elementarne svetove pod stopali in prinesite to kvaliteto v predel grla.
 6. Nato začutite širjave duhovnih svetov nad seboj in tudi njegovo subtilno kvaliteto prinesite v grlo. V prostoru vašega grla se obe polarnosti združita in ustvarita novo kvaliteto miru. Zasijte z njo v vse štiri smeri sveta.

Kot naslednje bomo delali na uravnovešanju diagonalne osi, ki povezuje našo srčno mišico in tako imenovano „peto Kristusovo stigmo“. To je še posebej pomembno iz dveh razlogov. (1) Delavnica je poteka sredi velike noči, ki je praznik vstajenja resničnega človekovega jaza. (2) Diagonalno os zemeljskega stvarstva človeška zavest zanemarja. Srčna mišica omogoča navzočnost duhovne zakladnice posameznega človeka v njegovi inkarnaciji. Peta stigma ima svoje mesto v spodnjem desnem predelu trebuha. Predstavlja vrata v različne dimenzije zemeljskega vesolja. Zdaj pa nadaljujmo z delom.

 1. Bodite navzoči znotraj srčne mišice in okrog nje. Ta izkušnja je pomembna za našo sedanjost in prihodnost.
 2. Nato prinesite to izkušnjo v svoje elementarno srce na spodnjem koncu prsnice.
 3. Bodite navzoči pri vratih čakre „pete stigme“ in poglejte skozi njeno okno. Kaj doživljate?
 4. Potem svojo izkušnjo portala „pete stigme“ prinesite v svoje elementarno srce.
 5. Obe kvaliteti tam ustvarjata sintezo, imenuje svoboda ljudi, da smo utelešena bitja in kljub temu lahko prosto plujemo med svetovi večdimenzionalne Zemlje.

11.50–12.00: Zaključek delavnice

Drug drugemu se zahvalimo za medsebojno podporo pri tem delu in zahvalimo se bitjem drugih razsežnosti, ki so sodelovala z nami.

Prosimo za elementarna in angelska bitja, ki so sodelovala, da nas še naprej podpirajo, ko se bliža naše srečanje LifeNet 13. in 16. julija 2020 ob Bohinjskem jezeru in za to podporo prosimo tudi prednike iz duhovnega sveta.

Eden drugemu se zahvalimo in začasno razpustimo naš krog.

Svoje izkušnje lahko posredujete drugim na zgoraj omenjeni spletni strani srečanja LifeNet.

1. dodatek

Vaja Gajinega dotika za odklop:

 1. Roke držite vodoravno pred telesom, močno stisnjene skupaj, tako da imate pri tem v mislih namen ločitve.
 2. Nato potegnite roke narazen z največjo možno močjo, da uničite to vezanost.
 3. Pošljite vijolično svetlobo s svojih dlani, da preobrazite energijske ostanke vezanosti.

2. dodatek (risba)

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ayala rothenberg

Thank you very much, Marko and the whole group , for this wonderful workshop and opportunity to do this work of support in the life-net changes that accrues now

Nelly Gluzman

Greetings from Israel!
Many thanks for Marko and Drustvo Vitaa for the possibility to connect and create together!!
Here are some feedbacks.
1. The circle energy created easily and felt gently and pleasantly present till all the work.
The lake is so beautiful and vivid! Made a great desire to visit it physically. And to join the Lifenet meeting in its physical place!

3 -transformation of hell pattern. When i formed a ball from it and raised the ball up to the sky asking for transformation, a powerful Angelic figure appeared (looking like Michael the Archangel) with a sword and touched the ball with the tip of his sword, creating bright white flame with sparks , similar to electric welding. Then there appeared already 4 similar angels, they stood at four sides of the ball, each with same sword and keeping all the four sword tips in the middle, on the ball, creating big white and then violet flame with sparks. That lasted joyfully quite a long time.

4-under the lake. When asked for the key, gentle light appeared which took me down by spiral staircase to the space filled with an amazing light -like full moon light which was light and water at the same time. It was very pleasant realm of the Water of life.
Below it there were halls with a few gold-coloured minerals, maybe gold bars. The coins appeared also, by demand (-:
After transformation of the gold coins, in the underneath level also appeared such waterly light but in more golden colour, balanced silver and gold coloured. Very beautiful.
5. In the heart system, felt a block in the throat chakra. My back heart chakra was badly damaged with hard experiences of the past. The front heart chakra was filled with gentle golden light of possible future, whether the throat block would be transformed.

6. Connecting and merging the Feminine and Masculine in the heart felt creating like ying-yang sign in silver and golden light but in volume of three and more dimentions. It was pleasant to feel its balanced vibration.

Great thanks for all the participants!! looking forward to next meetings in the Heart space!

Ying

Thank you Marko, Drustvo Vitaaa team and all the participants. This is a very intriguing way to work together.

Connecting to the others, our circle formed an interesting new element, it was like liquid light with pieces of rainbow prisms inside it. I was surprised to sense these solid prism pieces suspended within the energy of the group.

I thank you for the suggestion to ground into a place. I felt we were floating and it was a relief to ground into lake Bohinj. I felt very much the mineral qualities of the shore, particularly in the sand. There was a deep sense of impulses from the heart of the lake which continually releases into the river. Something about Naklova Glava intrigued me, it appeared to me like a volcano with purple smoke. It had a fiery energy present within it, and kept releasing this energy as purple smoke.

In transforming the patterns, the first pattern felt to me like a misplaced hunger. It was as though the humans were hungry for something and they didn’t know what to eat so they ‘ate’ the earth. After that pattern was transformed there was love and a desire to fill that hunger from a place of true identity. The hell pattern was like crumbling bones, dried leaves and sticks, when it was transformed it was like crystalline sand dropping back into the lake.

In releasing the virus from the earth I was again helped by the minerals and sand from the lake. After the releasing the gold coins and dry room, they became crystalline sand and which settled peacefully into the bed of the lake. However when I first went into the bottom of the lake I saw a few murky doorways in the water. They were not solid but like swirls of smoke which made the shape of closed doorways. It felt like they did not belong in the lake and may be something which needs to be cleared.

In renewing the connection to Gaia I felt very much the support and joy of the animals and insects to feel human beings renewing this connection.

During the exercise on balancing the body dimensions, my body started to make spontaneous movements, one of them was like my torso spinning on an axis. I felt a sense of playfulness and creativity during this spinning. The spiritual and earth qualities started to spin together like a spindle, it was like both dense and fine energies mixing together, but then they had to settle back into their respective spaces in order for a wide soft blanket of peace to emerge.

The elemental heart was a challenge, I felt I could only perceive it more when I felt the qualities of the renewed connection to Gaia from the earlier exercise. It appeared like a tree in a constant process of birth and dying, I was aware of the parts of this tree which wanted to fall off and become earth again, like a cycle. The fifth stigmata appeared to me as a large golden beam, and it was like a teleportation slide. I remain with the feeling that this axis was tricky to perceive.

I thank you for this opportunity to collaborate and I wish everyone a good Easter.

Margaret Lange

Thank you Marko, Drustvo Vitaaa and all the wonderful beings of the circle. Such a special time and so readily accessed with all your preparation thanks.
Would love some more working towards gathering time. Shorter would be good now I know I have the hang of it thanks, though amazing how well the energetic connection was sustained through that time – and space. I did get such beautiful support.
Every blessing of renewal and love this Easter from Tasmania.

Annette

I like to add:

Working with the „virus“
I had the intuition that I should practice the Gaia Touch Exercise „universal water“ (37) during the group work. After a while of practice I was told to rest my hands. Then magic happened. The universal water begun to „rain“ like a blessing that reaches everything and everybody.

Balancing
I had to change the places of moon and sun (maybe we are different) .
The diagonal axis feels incomplete for me. I was searching for help and found it by including my hands.

Wir haben für die Teilnahme den Quarzpfahl (Abschnitt Antoniuspfahl) im vorderen bayrischen Wald gewählt. An diesem wunderbaren Kraftort haben wir gemeinsam mit Marco und 33 Teilnehmern im Oktober 2019 eine intensive geomantische Werkstatt durchgeführt.
Bei der Gruppenverbindung mit euch hat Johannes berührt erlebt wie besonders es ist, wenn Menschen, Ahnen, Elementarwesen und Engel in einem Kreis sitzen. Wir werden einander bewusst und empfinden tiefe Ehrfrucht, Dankbarkeit, Glück und Potential.
Am Bohinjsee hat Anja den gemeinsamen Kreis als so groß erlebt, dass er um den ganzen See gereicht hat. Der Savica-Wasserfall war ein wundervoller Tanz in allen Farben glänzender Wassertropfen. Das mit Informationen der Landschaft aufgeladene Wasser vereinigt sich mit kosmischen Energien und dem Element Luft (Bewusstsein). Diese orgastische Aufladung mündet in der Ruhe und tiefen Erfüllung des See.
In Kontrast dazu hat sich Anja am Ufer des See verloren gefühlt. Es war als könne das Ufer dem See keinen Halt geben oder es besteht aus irgendeinem Grund eine schwache Verbindung.
Auf der Halbinsel Naklova Glava war Klarheit und präsentes Sein zu spüren.
Der Fluss Sava trägt eine außerordentlich heile Matrix der Erfüllung in das angrenzende Land. Wie ein, aus der Quelle genährter Schöpfer, mit Freude erfüllt und voller Tatendrang, verbunden mit Erde und Kosmos.
Wir haben uns mit euch bei der Durchführung der drei Heldenprüfungen zur Transformation der jeweiligen Blockaden verbunden und getragen gefühlt. Es hat sich wunderbar angefühlt, dies gemeinsam zu tun.
Herzensgrüße und vielen Dank an dich Marco und alle Teilnehmer
Anja und Johannes

lea hennessy

Thank you Marko and all your colleagues. Around the waterfall I had a sense that humans had not respected it and that the elves were forced to go deep underground, Bohinj Lake radiates a wonderful energy, the penninsula I felt had experienced huge conflict and along the river i visualised the presence of an abundance of nature. It was challenging trying to ground the energy at the lake and I kept visualising the membrane and calling in the colours all the time. . I found it hard working on my heart and visualising the various parts.During the meditation I looked up at my curtains which are floral and felt as if i was being watched by numerous eyes. It was disconcerting. Linking the elemental heart to the 5th Stigma was difficult because I did not fully understand what the elemental heart was. Some images and words came of being patted by an elf and Gaia saying ” Know I am with you always” . Beautiful and challenging meditations. I would spend a whole morning just doing meditations on the heart. Can we practise some of these meditations at home. It was a great privilege to attend and to be of service in these extraordinary times. Thank you !

Helle

Thank you Marko and VITAAA team and all participants.
Grounding by Bohinj Lake: The waterfall was like a spiritual source. At the shore I looked over the lake and saw a shimmering golden mist in the surface of the lake and the whole lake felt like a very magical lake. The outflow of river Sava felt like a great power flowing out to the world.
Work 1: In the end I felt that there are great potentials for humans to positiv collaboration with many different worlds/beings here on Earth. I sat as a fractal of humanity, for this insight to flow out to all humans.
Work 2: After the black ball was given to the temple for transformation, I looked again inside the Earth and saw much light and love inside of Gaia, her inner spirit. I still sat as a fractal of humanity .
Work 3: I chosed a swedish lake Waettern for this. In the third layer, yes it is like a foreign power that hold humanity in suffering and despair etc. When I lifted this ball uppwards I got a heavy pressure in my head, untill I gave the ball to the angelic helpers, then this pressure disapeared. And I saw and felt that in the dry hall there began to come this new shimmering golden water.
Renewing connection to Gaia: Oh soooo wonderful to sit there and have this heart to heart conversation with Gaia, nice small tears. A strong experience.
Balancing: Yin-Yang, was not so easy for me. Like the Yin wanted to be behind, so it was. But not like to connect it to the moon.
Taking the masculine into heart not easy, pain.
Second: when both came to throat; song.
Third: When looking through the window of “fifth stigma” came a very strong light, and it showed to be a very differentiated light like it was connected with many different dimensions..

Marie Agnès Gauthier

WORKSHOP
11 April 2020
I don’t speak very good english, so I choosed to express what seemed to me the main images that occured to me throughout this workshop on April the 11th.

10h-1Oh10: Remind human beings that they are called to become collaborators of Gaïa.
1 I saw an iron net all around the earth.
2 After the Gaïa touch of detachment appeared a lightful goblet from which rose up a luminous host.
My coronal chakra was present+++
10h10-10h20: To transform the pattern of the Hell
1 For the pattern of the hell, I saw an iron bullet then I felt a tremendous feel of relief when I asked the elemental and angelic beings to take the ball and lead it to the etheric temple. A great relief to feel the real link between us and the elemental and angelic beings. Great relief not to have to do this task alone.
Then a vast net was created, a vast LIGHT-NET that came from the heart energy of each of us and I felt that at each breathing, it was pulsing just like an ebb and flow.
10h-10h20: To release from the earth the little powerful virus
1 Entering the lake: I felt the lake as a thick, heavy water.
My key was a fish or a siren.
At the first layer below, the water was luminous, emerald-coloured. It was a very fluid water that spread all around like an etheric water.
Twice layer: The golden coins
– I feld my heat becoming tightened
– After having thrown the little ball up to the galaxy, a very lightful fire(like the olympic flame) appeared. And only after that, the water began to flow up very, very slowly.
11h-11h20: To renew the connection with Gaïa
In my belly, my breathing and the breathing of Gaïa became the same and at the same time I saw a big, wide-opened eye.
At this moment I felt that the only thing I had to do, was to breathe without any expectation.

11h-11h20: Balancing our body dimensions to support te new stability of the earth.
1 the feminine principle: It was a very subtle, etheric matter and it created a great expansion. I saw this picture:
The shape of an egg with one side emerged and one side immersed. I tried to draw it but it does’nt appear in this text????

2 the masculine principle: concentrates, structures, gives shapes. I felt that this principle was very important because it created an anchorage point in my heart at the backside.
3 When feminine and masculine principle get married this figure occured to me
A circle which is penetrated by an horizontal line.
Then, after a while, it became a potters wheel or a lathe which finally created a lot of different things.
The “fifth stigma chakra”;
When I tried to look through the window it was like a dark canon from which rushed out a very strongful light, a nearly violent light. Little by little everything got quieter and then appeared all sorts of geometric forms.

This Saturday morning was intense, surprising and…exhausting. But it was so sweet to feel the link between all of us.
Thanks to Marko, thanks to all of us visible and invisible
With LOVE
Marie Agnès Troyes (France)

Sandi Churchward

Thank you Marko and all the Vitaaa team who offered us this meditation. It was a wonderful experience to be sharing with the Lifenet group.
I appreciated the coloured threads that embraced the group as I often reached behind my back to touch them and stay connected while I was working.
When I went to Bohinj Lake and stood on the shore, I experienced a vital abundant life, of daylight quality, gentle yet strong. This differed greatly from the far side of the lake on the other side of the peninsula.
Here I felt a quality of night, a moon like mood, mysterious and still.
Where the river flowed out of the lake I could feel it bringing a perpetual renewing life force, to the land it flowed through. recreating it moment by moment .

In the projection of hell into Gaia i could feel this as a violent rape. Everywhere it touched it left a black tar like substance, like a cancer, burned into her. As I removed this tar to create a ball, I could see abundant life return with bubbles of joy.

When I looked into the stigmata it was as if I was looking down a long line of ancestors, but also of past lives and all that evolved over time to bring us into the present moment.
here and now.
It would be good to continue this if possible

BARBARA CASTELLANI

Connection with the group: participation of the stone people together with us. Strong network in the group, it seems the veins of the human body, green and purple.
Visit to the lake: I feel cold, the smell of moss and mud, stones. During the break I lie in the sun on the lawn by the lake, I warm up, I hear that some Slovenians tell of when they went there as children, beautiful memories. Many birds reach me. The circle is rooted in the lake.
Gaia touch: many butterflies fly in the sky and in the universe, each butterfly is the ignorance of each of us, the purple wind cleans the earth. Let’s pray.
Hell scheme: it becomes a black seed, carried with the breath up into the sky, up into the sun, up into the universe. Angels transform it into dust of Light that descends to earth.
Virus release: a lot of suffering, the coins suffocate. The compressed ball of coins arrives at the blue / purple galaxy, through a channel started by my hands and assisted by the Angels in the ascent. I have entrusted the information and genes to the stars and planets of this galaxy, to share the pattern, perhaps better not to copy it. They give me back information from the same channel to release malice, selfishness, to bring back the water of Light, which has memory and will keep this information. It is the consciousness of this galaxy that gives it to us, genetic information from one of its planet, it has already helped in the past with healing, and I was there too. We love it, it is an unconditional relationship of consciousness.
Connection with Gaia: a heart united to ours
Balancing: Reconciliation: end of violence, Freedom of words, works and omissions. Bal-ance and lots of love.

Michal Yakir

we are going to do a repeat on the 18. april… connect also if you will
love

Christel Meissner

A week ago we all gathered and since I had not found the workshop instructions until afterwards, I sat for an hour an a half connecting with you, Marko, Ana, Anja and the circle of people at the workshop in October in the Bavarian Forest…
Almost right from the beginning, I have been practising the Gaia Touch exercise of “placing myself into the mandorla of the New World”, and of the stone sphere in Zavidovici, I could sense the quality of a unifying principle between Mother Earth and the Heavens, communicating in balancing exchange. I felt it running up and down through my body system and from the third eye the communication with our circle. Heat indicated a burning process and as I sat in full presence in the basin a membrane with the pattern of the flower of life appeared above like a big sheet that was attached at the four corners to the Earth. As I read later in the instructions it corresponded to the points at Lake Bohinji.
From the Antakarana golden light spread through the skull and flowed down the spine, opening the tightness of the bones into open vastness. After practicing the Gaia Touch Open Heart exercise, a Light Cross appeared in Heaven and a GoldenLight Mermaid shaped fish hang on it (Faronica?) Staying with the image and having the insight of “Redemption to the Redeemer” Faronica glides into a new sun that is open like a bowl and she sits on it like on a huge sunflower, with rays shinging upwards. It feels like having entered the cauldron of transformation.
This is where I stopped…
The images have been working in me ever since and I feel very connected to our circle. After having read the instructions, I was very disappointed to not have been assisting during the latter part, which was the most important healing part. But, since there is always a reason for this, I am now tuning in with you all and look forward to more…
Thank you, Marko, the organizing team and the circle of friends around the world, for this amazing work!
With great appreciation,
Christel

liza japelj carone

The group’s energy was there and comforting, and the green-violet membrane beautiful.
Grounding in Bohinj, I felt there were plenty of fairy tale’s beings (Skrlatica, Prisank, Kosobrin…) that are dwelling up in the Triglav mountains, as if this lake was a link between their worlds and ours, and that this is why Bohinj has this special “wild” quality.
The feeling at Savica and on the Naklova glava was full of very strong watery and earthly forces.
While transforming the hell pattern, my hands went deep, deep down through the rocks till the edge of the inner fire of Gaya, and there my fingers pulled infinities of elastic black spider web threads, to form a tiny black ball. But when I offered it to the sky, there was the blue earth angel of Mont Cesar that took it and put it into the fire of the Gaya’s inner sun!
To release the virus/money was challenging : my golden crumble lifted to the sky was taken by the rapid gestures of invisible hands and repeatedly put away like 100 of times. But then the black smoke started to swirl from the lake, a giant pillar of black smoke, and was headed behind my back. I called the whole group and angels to help push the smoke to the sky with our hands emitting white and violet light so as it leaves the Gaya’s atmosphere. We succeeded in doing so and afterward, the golden cosmic water irrigated the veins of the earth.
The reconnection of my heart with Gaya was great, full of joy
but the feminine-masculine reconciliation was not easy, my sun in the back was way to hot and the moon instable.
The 5th stigma was not clear to me, maybe it has to do with the intuition, but I am not sure.
At the end, when we said goodbye to each other, our delicate green-violet sphere opened up like a flower to form a beautiful rug under our feet, it stays there for our future work.

My heart gratitude to everybody, specially to Marko for his visionary inspirations and his guiding, and to people from Vitaa for organizing us for this unusual way of work.

Liza (Paris)

Jean Paul Leclerc

9:15 a.m .:
Connection: first with the group Hagia Chora then with Marko then I now feel other presences. The circle did not form immediately but rather formed a meandering human chain. The circle has finally formed and is very large. After the call, the elementary beings, the souls / animals are there too: eagle, bear, wolf, bees … But also, elves / fairies, hents (?). Then the ancestors and finally angelic beings, few for the latter. I feel a united force in our differences for a goal of peace, harmony and respect.
9:30 am:
I see a waterfall, it doesn’t seem very high to me. I especially see its tumult. I see a peaceful, huge lake with reflections of the sun. On the peninsula, I am parasitized, I feel as in a disconnection trap. I am in a dilapidated cottage and then in a very old house where an old man wants to train me. All followed by personal memories.
Re-connection with the lake again.
River-lake area: I see water flowing which gives me a feeling of strength and eternity.
10:10 am:
I’m having trouble concentrating on getting the homeopathic black ball. After a while, extraction and ascent to angelic beings. I have an itchy scalp at this time.
10:20 am:
I’m in the lake, lost in the middle of the dark. I’m asking for help, an access key. A huge prehistoric turtle tows me to the bottom where there is an entrance in the shape of a black mandorla. I enter alone, it’s narrow. I find it hard to move forward. There is like a black jellyfish whose filaments are made of sharp steel in front of me but which recedes as I move forward. I arrived but I don’t know it yet. A little white turtle swims next to me. I am in the light and in the shade at the same time. Other light turtles pass by. I am calm, peaceful and feel a lot of sweetness.
I go into the third layer through a black hole without realizing it, I look up and see that I went through a hole like a volcano upside down. I am in a huge cave. I see chaotic landslides and a bunch of gold gravels. But I search for coins so I keep going on. I see a huge woman / statue, she has no face, just dense black curly hair that falls on her shoulders. I go down near his feet, the cave continues. I find another pile of gold gravels. I make it a compressed dumpling and I make it go through the reverse path then in space, and then in the galaxy. I see it moving away like a mushroom or rather a jellyfish that has only one foot / filament.
It is impossible to me to describe precisely. I have memories like an expulsion with kindness. I return by taking the path taken to the shore of the lake.
11:00 :
The word Respect reasons once more inside me. I feel the intense presence of the heart organ then of the Chakras, feeling of plenitude of Love with Gaia.
11.20 am:
Horizontal shot: Sensation of respect, fusion with complementarity, love / reconciliation.
Vertical shot: Feeling of respect of differences, to work all in the same direction and to be yourself in the right place.
Diagonal: I feel that the heart (muscle) is getting bigger. Arrived at the elementary heart, I have very medical visions as inside the heart but this interior changes shape. The inside takes the successive shapes of a hexagon, a pentagon, a square and then a smaller circle to finish at a point. I look through the window of the fifth stigma and I see a horizon made of clouds, a little like a sea of clouds seen from an airplane. I send this experience to the elemental heart and I instantly find myself in what could be a dolmen.
Jean Paul (Troyes – FRANCE)

Orit Loyter

Gratitude for the people of Vitaa for carrying this new exciting and powerful impulse and to Marko for this visionary workshop!!
I would like to share that a group of us in Israel did the workshop and had some form of sharing between us. We then decided to “repeat” the workshop yesterday (Sat) and might continue. As we all had a very strong experience of the power and potential of this work.
Yesterday we worked with the lake of Galilee instead of Bohinj. As it rained a lot this year the lake is filled with water and life. A few of us felt the blockage at the exit of the Jordan river (a place we worked together with Marko a few years ago). I felt I could bring the joyous quality of the Sava river as a healing.
Waiting for the continuation of the work, with love and healing to all beings, Orit

Mary McNerney

I was also guided to do blessing for the water element at Biddeford Pool, Maine in USA; this is a place where many people in our group from US & Canada have gathered to do geomancy work together. It is an important place on North American continent for water element, the only place on the planet where fresh water pools exist so very close to salt water (6 fresh water ponds on one side of a narrow sandy beach, Atlantic Ocean on the other side, a small convent for nuns in the middle). I did water blessing meditation by one of the ponds, and I saw a Goddess/Madonna figure rise out of the water. I remained present with that pond, and a few moments later what arose was a vibrant, sparkling, healthy, living green dragon. I know there was some very deep meaning to this particular dragon image, it holds deep symbolism….though I don’t know exactly what the meaning is.

Barbara Castellani

Barbara Castellani-seminary 2-1 may.
Connection with the group: light rain of purple and green droplets. Angels, thunder beings, arrive in the group, and the virus presents itself as a small loving organism, it wants to help.
Triglav glacier: wind and ice crystals, very intense light, Babaji reaches us from Nepal. Wisdom, inner peace, white light, Holy Spirit.
Seven lakes: fairies play and laugh with many colorful butterflies. I feel my elementary heart very connected to the center of the earth, fire magma, I breathe very deeply. The white snake takes me to the gates of Mount Triglav, where I find a lot of moss, humidity, very pleasant, a perfect ecosystem in balance that does not change with time. Wisdom
We face the challenge of the virus: respect, forgiveness, I apologize. I feel I am making a connection from above to the universe with the violet ray and I ask the consciousness and memory of the universe, to those who have already gone through a similar situation to help the men of this earth to have wisdom, consciousness and respect for Gaia. Then a red ray starts in the center of the earth, I am very sorry, I apologize, she loves us very much.
We protect freedom: I feel in my hands a well-defined ball of the earth with white, yellow light and with defined continents. I’m going to say goodbye to many friends and family, to some I say “thank you for making me grow, I’ll set you free.”
Free the creative blocks: I stand up to unlock, the gears slowly unlock and the almond ro-tates. I feel a lot of energy at the height of the throat and mentally position Atlantis, now submerged, then it will return.

Andrea

11.04.2020
Eine Hand streckt sich mir entgegen, ich ergreife sie, ich gehe eine Wendeltreppe hinunter, es ist dunkel. Worte: danke für dein Vertrauen. In mir: Angst, Angst davor, dass mein Vertrauen missbraucht wird. Ich merke, dass ich hier in diesem Moment die angst nicht haben muss. Jedoch ist dies eine tiefe Wunde in mir, was mir hierdurch noch einmal sehr bewusst wird. Ich bin dankbar für dies Bild. Ich gehe weiter. Mit links:
Hier bei mir, kannst du einfach sein.
Ja, ich bitte dich sogar darum-
sei einfach du.
Du, in deiner Einzigartigkeit.
Sag ja, zu deiner Einzigartigkeit,
für mich, für Gaia-
damit wirst du zu meinem Werkzeug.
Fühle in dich- entdecke dich
und lebe,
lebe deine Einzigartigkeit-
mache mir dies Geschenk.
Komm zurück in die Einheit.
Vertraue-
ganz in reinem unschuldigen Sein.
Kind des Himmels und der Erde.

11.04.2020 Lifenet 2020 (Workshop Nr. 1 des Lebensnetz-Treffens)
Ich war im Gysenbergwald in Herne.
Meine Wahrnehmung zur Bildung des Kreises war so, dass sich aus einem Kreis eine größer werdende Spirale entwickelte und dieser Spirale schlossen sich immer mehr Wesen der geistigen Welt an und die Wesen, die dazu kamen webten mit, an der Membran aus dünnen grünen und violetten Fäden, die sich dadurch immer mehr vergrößerte.

Erdung des Kreises
1) Salvica Wasserfall Ich nehme dort für mich eine stark aufrichtende Kraft wahr. Mit links:
Aufrichtigkeit im Miteinander,
durch das eigene Aufrichten ins „Ich bin“
2) das Ufer des Bohinj Sees Ich nehme dort das Empfinden von angekommen sein wahr. Und dann loslassen von Anspannung. Mit links:
Dieser Moment ist Alles.
Unendlich Jetzt.
3) Halbinsel Naklova Glava in der Mitte des Sees Ich nehme dort eine Kraft wahr, wie die Strahlen einer Sonne, verbunden mit einer immensen Lebendigkeit. Mit links:
Sonnenstrahlengleich-
lebt das Miteinander.
Wärmend und dadurch nährend,
untereinander und der Erde schenkend.
4) der Ort, an dem der Fluss Sava aus dem See herausfließt Ich nehme dort eine in die weite gehende, sich auströmende liebevolle Geste wahr. Mit links:
Schau,
schau um dich-
wo kannst du geben dein Licht,
deine Wärme,
deine Liebe-
frei und selbstlos,
aus dem reinen : „Ich bin“
Schau,
öffne dein Herz und du wirst finden-
Möglichkeiten zuhauf.
Schau,
aus deinem offenen Herzen.
Ich bin bei dir Menschenkind.
Gaia

Zusammengefügt von Ort 1 bis Ort 4:

Aufrichtigkeit im Miteinander,
durch das eigene Aufrichten ins „Ich bin“

Dieser Moment ist Alles.
Unendlich Jetzt.

Sonnenstrahlengleich-
lebt das Miteinander.
Wärmend und dadurch nährend,
untereinander und der Erde schenkend.

Schau,
schau um dich-
wo kannst du geben dein Licht,
deine Wärme,
deine Liebe-
frei und selbstlos,
aus dem reinen : „Ich bin“
Schau,
öffne dein Herz und du wirst finden-
Möglichkeiten zuhauf.
Schau,
aus deinem offenen Herzen.
Ich bin bei dir Menschenkind.
Gaia

Entkoppelung des Musters, das besagt, das die Erde den Menschen zur Verfügung steht, um ihre selbstsüchtigen Ziele zu verfolgen und dann anschließend im Namen der Menschheit unseren Willen ausdrücken, in Liebe mit allen Wesen, die dem Cluster von Gaias Welten angehören, zusammenzuarbeiten. Feedback:
Ich nehme ein farbiges Empfinden wahr, die Farben violett und grün in verschiedenen Nuancen. Sie durchweben graue Wolkenfronten. Außerdem empfinde ich mehr Leichtigkeit (Elfenhaft). Mit links:
Danke.
Ihr kommt zurück ins Miteinander-
seht, wo es nichts zu sehen gibt-
wie ihr bisher glaubtet.
Staunt,
was sich Euch offenbart-
durch euer Ja zu mir.

Entlassen des kraftvollen kleinen Wesens (Virus), dass die Menschen dazu verführt, feindselig gegenüber Freiheit und Schönheit zu werden.
Mein Abschlussbild in der Halle: mehrere kleine sprudelnde Goldquellen.

Erneuern der Verbindung zu Gaia, dem göttlichen Bewusstsein und dem Schöpfer des irdischen Universums.
Ich empfinde die Herz- zu – Herz Verbindung mit der Erdgöttin, als würde ich einen Stoß mit einem Defibrillator erhalten und erst dadurch nun, wahrhaft in mir lebendig werden. D.h. meine Lebendigkeit wahrnehmen können, Leben leben, statt nur wie maschinell funktionieren. Mit links:

Mein Lebensimpulsgeber ist Gaia,
Mutter allen Seins.
Nehme ich diesen Impuls auf,
durch mein mich öffnen-
dem Öffnen meines Herzens,
meines sich immer wieder verschließenden Herzens,
so wird es in mir lebendig und bunt.
Vielfältigkeit meines Sein‘s erwacht.
Ehrfürchtig und Demütig, bin ich,
dem Moment gegenüber-
diesem Moment, des fühlenden Erkennens.
Erkennendes Fühlen:
„Gaia ist mein Lebensimpulsgeber“
Danke Gaia.

Ausbalancieren unserer Körper-Dimensionen, um die neue Stabilität der Erde zu unterstützen
Balance zwischen dem Weiblichen (Yin) und dem Männlichen (Yang)
– Beide Qualitäten zusammen in meinem Herzraum lassen mich weich und milde und zugleich kräftig mich in meinem Körper wahrnehmen. Mit links:
Mann und Frau in dir,
achte sie gleichermaßen,
auf deinem Erdenweg.
In dir,
Frau und Mann achtend,
begegne allem Lebendigen,
der sichtbaren und der unsichtbaren Welten.
Deine Einheit im Innen.
Dein Achten der Einheit in deinem Innen,
spiegelt sich in den Welten.
Friede in dir.
Friede um dich.
Friede dir.
Gaia im Friedensaufbau.

? Ich glaube, durch das erste Ausbalancieren wurde das zweite wie eingeleitet oder eingeladen. Für mich persönlich ist dies nun schon mit enthalten.

Die diagonale Achse
– den Herzmuskel und das sogenannte fünfte Stigma Christi verbinden
meine Erfahrung im Herzmuskel: umarmt zu werden und auch selber zu umarmen

– Tor des fünften Stigma, durch sein Fenster blicken, was erlebe ich?
Kapitulation, Opferung, Läuterung, Selbstaufgabe. Herr, dein Wille geschehe,
mach mich zu deinem Werkzeug.

Beides zusammenfügen:
Ich empfinde ein Friedensgefühl.
Bild: Ich stehe auf einer großen Brücke. Mit links:

Weltenverbindungsbrücke.
Dort stehst du nun,
was wirst du tun?
Deine Entscheidung- mein Kind.
Gaia.

Natalie Decoteau

I WILL FIND POTENTIAL CUSTOMERS FOR YOU

I’m talking about a better promotion method than all that exists on the market right now, even better than email marketing.
Just like you received this message from me, this is exactly how you can promote your business or product.

CLAIM YOUR TEST PERIOD => https://bit.ly/3hdwfaC

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x