Telepatska LifeNet delavnica julija 2022 – LJUBEZEN ZMAGUJE

Telepatska LifeNet delavnica julija 2022 – LJUBEZEN ZMAGUJE

v soboto 23. julija zjutraj ob 9h in

v sredo 27. julija zvečer ob 20.00

Program že prej preberi, ga natisni in ga imej pri sebi, da boš lahko deloval/a uglašeno ali ga imej na zaslonu računalnika ali telefona.

V 12 drugih jezikih najdeš program na www.lifenet.si

Ker imamo različne ritme delovanja, program ni časovno določen. Za vsako vajo si vzemi toliko časa kot ga potrebuješ in se pri tem zavedaj, da vendarle delamo kot uglašena skupina.

Uglasitev skupine

 1. Bodi ozemljen/a v svojem srcu in telesu in občuti navzočnost skupine, ki vključuje tudi elementarna, angelska in duhovna bitja, ki sodelujejo z nami. Čeprav smo razkropljeni po svetu smo povezani v znamenju naše ljubezni do Gaje in soodgovornosti za življenje na Zemlji.
 2. Predstavljaj si spiralo, ki se dvigne iz Zemlje in nas dvigne na raven ustvarjalnega časa in prostora, ki nista podložna omejitvam linearnega časovnega reda niti prostora.
 3. Za boljšo medsebojno povezavo pojmo! Uporabi petje samoglasnikov ali drugih tonov in se pri tem povezuj z vsemi drugimi udeleženci kroga na različnih ravneh stvarstva.

PRVI DEL: osvoboditi je treba pot, ki vodi do nove ljubezenske sfere Zemlje

Gaja je to leto začela z razodevanjem nove večrazsežnostne ljubezenske sfere povezujoče vsa bitja Zemljinega vesolja, ki nam omogoča bivati v miru med tem ko uživamo ljubezenska razmerja z naravo in njenimi bitji. Vendar, preden lahko v celoti izkusimo novi srčni sistem Zemlje, moramo preobraziti nekatere zapreke, da bi se ljubezen lahko udejanjila.

 1. Predstavljaj si, da vseh pet celin prispeva svoje sile za nastanek ogromne posode segajoče čez kontinente in oceane. Posoda je napolnjena z vodo preobrazbe in prenove.
 2. Posoda je prekrita z več plastmi membran skozi katere morajo iti izmaličena bitja in vzorci preden se lahko okopajo v posodi preobrazbe in se tako pripravijo za svojo prenovo.
 3. Najprej moramo preobrazit idejo in bitja katera ji služijo, da ima Zemlja en sam srčni center podobno »srčni čakri« pri človeku. (Namesto tega bi morali govoriti o srčnem sistemu, ki prekriva vso Zemljo in je v našem primeru razporejen po celem telesu.)
 4. Potrebno je tudi preobraziti idejo, da je ljubezen izključno povezana s človeško duševno in spolno dejavnostjo – in izključuje bitja narave, elementarna bitja, deve…
 5. Nazadnje je treba voditi v preobrazbo folijo, ki pred človeško zavestjo skriva večrazsežnostni srčni sistem – pri čemer proces preobrazbe vključuje izkrivljena elementarna bitja prisiljena vzdrževati to folijo nepredušno.
 6. Izrazimo zahvalo.

DRUGI DEL: izkušnja ljubezenske sfere Zemlje v pokrajini

Z namenom spoznati nekatere vidike Gajine ljubezenske sfere vas vabim v Ljubljano, da bi jih izkusili v razmerju med Grajskih hribom in Ljubljanico.

Najprej bomo obiskali velikansko gomilo blizu grajske stavbe. Davne kulture so jo poznale kot kraj stika z njihovimi predniki. V okviru nove ljubezenske sfere Zemlje (filosfere) je namen tega kraja omogočiti srečanje med človeškimi bitji iz onostranstva in tistimi, ki obstajamo kot utelešeni ljudje. Občuti, kako so se tradicionalni kraji stika s predniki spremenili.

 1. Predstavljaj si, da sediš v svetlobnem balončku pripravljen/a potovati na ljubljanski Grajski hrib. Poglej okrog sebe – tudi drugi udeleženci delavnice se pripravljajo, da potujejo tja na podoben način.
 2. Svetlobni balončki z udeleženci in udeleženkami delavnice se približujejo Grajskemu hribu z juga. S severa se mu na isti način približujejo balončki z dušami iz duhovnega sveta.
 3. Vzemi si dovolj časa za občutit ta razburljivi trenutek, preden se obe skupini srečata znotraj gomile.
 4. Ko svetlobni balončki prispejo znotraj gomile, se individualni balončki spremenijo v skupni balon-sfero, ki nas vse zaobjema. Občuti kako široka je ta vse-obsegajoča svetlobna sfera – je dar Gajine ljubezni.
 5. Zdaj je čas za srečanje s pokojnimi prijatelji, sodelavkami, sodelavci in predniki. Občuti in utrdi ljubezenske vezi z njimi.

TRETJI DEL: srečanje z izvirom novega srčnega sistema (ljubezenske sfere – filosfere) Zemlje:

 1. Pripravi se za hojo po Grajskem hribu v smeri vzhod – ljubljanski Grajski hrib je precej dolg hrbet s tremi vrhovi.
 2. Ko prideš do drugega vrha (na prvem stoji grad) odkriješ da tam obstaja dvigalo, ki nas ponese tri nadstropja navzdol v notranjost hriba.
 3. Predstavljaj si da pri tem narediš tri korake vzvratno. Kako se občuti, če stojiš tri korake za svojim srčnim središčem?
 4. Ob tem se zavedi, da stojiš v svetem prostoru, neke vrste svetišču. Občuti prostor svetišča (tri nadstropja pod Zemljo smo!).
 5. Usmeri svojo pozornost na sredino svetega prostora in na tam postavljen dragoceni kamen. Dotakni se kamna in ga božaj.
 6. Ta kos eteričnega kamna je nastal v davni preteklosti med trkom Gaje z nekim drugim nebesnim telesom, ko je Zemlja še obstajala kot svetlobno telo. Tedanji trk lahko imenujemo »sakralna poroka«.
 7.  Dragoceni kamen katerega si se dotaknil/a je eden od otrok te sakralne poroke. Taki kristali obstajajo na različnih svetih krajih Zemlje kjer neprestano poustvarjajo ljubezensko sfero (filosfero) Zemlje. (Filein v Grščini pomeni »ljubiti«.)

ČETRTI DEL: doživeti vrednoto zaradi katere je ljubezen najmočnejša sila v vesolju

Nadaljujoč našo pot po Grajskem hribu pridemo do njegovega tretjega vrha. Najdemo ga na zaključku hriba obdanega s strmimi pobočji.

 1. Slediš cik-cak poti dokler ne prispeš do vznožja hriba. 
 2. Tam srečamo velikansko drevo, ki deluje kot portal skozi katerega lahko vstopimo v notranjo dvorano tretjega vrha Grajskega hriba.
 3. Bodi pogumna/pogumen, ko se soočaš s približujočim se zmajem. Dovoli mu, da te požre, tako da si zdaj znotraj zmaja. Kako se občuti, če si obdan/a in prepojen/a z vibracijami zmaja? (Zmaji so prvinske ustvarjalne sile Gaje.)
 4. Zdaj ozavesti znotraj svoje glave obstoj sistema Tretjega očesa. Njegova vibracija povezuje, podobno telesu kače, center med obrvmi s centrom sredi možganov in center na hrbtu lobanje.
 5. Znotraj tretjega vrha ljubljanskega Grajskega hriba pleše kača Tretjega očesa skupaj s sferično navzočnostjo zmaja. Kako občutiš znotraj sebe ples teh dveh prvinskih ustvarjalnih bitij Gaje?
 6. Ta ples omogoča trajnosten obstoj ljubezenske sfere Zemlje.

PETI DEL: ljubezenski procesi v pokrajini

Zdaj, ko smo prišli do vznožja Grajskega hriba, usmerimo pozornost k Ljubljanici. Njene vode objemajo Grajski hrib z dveh strani. Zavedaj se, da je Ljubljanica nenavadna reka. Šest krat izgine v podzemlju in se vsakič pojavi na dan z drugim imenom.

 1. Izenači se z reko, ko se počasi približuje Grajskemu hribu. Kako se Grajski hrib odziva na približujočo se reko?
 2. Zdaj se izenači z Grajskim hribom in njegovimi tremi vrhovi. Glej in občuti, kako se pritekajoča reka odzove na navzočnost Grajskega hriba.
 3. Podaj se v občutenje njune interakcije z namenom izkusiti, kako se ljubezenska sfera v pokrajini v vsakem trenutku obnavlja.

ŠESTI DEL: občuti ljubezensko polje Ljubljanice

Za kratek čas posedi ob sprehajališču vzdolž Ljubljanice imenovanem Trnovski pristan, obdanem z vrsto vrb.

 1. Da bi lahko občutil/a ljubezensko polje reke je njene vode treba z občutkom povezati z drevesi ob reki, z njeno izkušnjo kraškega podzemlja, z njenimi elementarnimi bitji – in vse to povezati s svojo pozornostjo in navzočnostjo ob reki.
 2. Znotraj nekajkrat ponovi ta preplet, da bi stopil/a v ljubezensko sfero (filosfero) reke. Uživaj jo in se okoplji v njej.
 3. Vedi, da brez tvoje pozorne navzočnosti na bregu Ljubljanice, ljubezensko polje reke nebi bilo popolno.

ZAKLJUČEK

Udeleženke in udeleženci se zberemo v krogu segajočem čez celine skupaj s tistimi iz nevidnih svetov.

Obrnimo se eden k drugemu ljubeče in s hvaležnostjo za naše soustvarjanje.

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Petersson

I have been doing the excercises over and over, feeling the love sphere, the precoius stone behind my heart, feeling the playfulness between the dragon and the snake ancient powers and weaving the landscapes elements together as one unifying love connection, mountains, stones, rivers, oceans, trees, forests, air. Gaias body, beatiful skin, all around feeling, getting the love, the power, the strenght, the New love, multidimensionality, gathering everyone.
For me, these excercises needs time to evolve within me, let it be weeks, months, I go back to summer solstice, spring equionx, even the winter solstice and pick excercises that resonates with me, working with them over and over til They live their life within me. The most important is that Gaia and all her inhabitants as well as the cosmos gets the New multidimensionality of love.
Looking forward New exciting excercises for Gaia, with this group and all Gaias elementals

Oliver

Thank you for sharing! Love.

Christel Meissner

Erst heute morgen habe ich die Synthese von den beiden Werkstatt-Tagen in mir gespürt, und zwar:
Ich sitze am Fuß des Berges mit den Füssen der Trauerweiden im Fluß des Lebens und spüre die Qualität der Drachen- und Schlangenkraft, den Stein des Weisen, den Philosopher Stone, in meinem Herzen, auf ewig “umspült” und erneuert. Losgelöst von allen Beschreibungen und Attributen erfahre ich das Einssein mit der Ewigkeit, bin tief berührt und dankbar!
Was für ein Prozess… Danke, lieber Marko und Mitwirkende für diese immense “Arbeit”!
Christel

Maarja Joost Thorsén

When doing the transforming exercise to liberate the heart system for us to become aware of the universal love, I went through very clearly the steps given in the exercise. In the end Earth appeared as a giant heart throbbing, emanating golden, warm love for us, in us and in the whole universal system. So beautiful!
Before doing this meditation of Love, I had a very similar experience as in Castle Hill. It was on the sandbank system just outside Tallinn, Estonia. I did daily walks on these banks. I could feel the connection clearly between the sea, the forest on the banks and the rest of the landscape. Even in the air. There were “holy” stones along the path, which I put my hands on for a while. I could feel the energy flowing between us. The trees around joined us in the act. All through these walks, I was lead by my intuition, which I lovingly give thanks to.
When swallowed by the dragon, my whole body started to react. Forces inside made me breathe strongly. I remember these forces when giving birth to my children. This moment gave me another “boost” of love energy, making me remember who we are and the belonging to nature and its forces. The importance with interaction with all the elements, if not physically, so in your mind.
Love to you all and especially to Marko and his team for helping us to reconnect with earth and universe. Your weekly meditations and exercises are also wonderful tools to become more aware of who we are and what forces can be to our help in realizing the purpose of our lives.

Vidar Vetterfalk

Thank you. The birds were with us in all the steps. Lots of warm regards and appreciation. Vidar

Maria

Danke,Marko,mein Herz beginnt staunend “zu verstehen”…..ich bin so froh!

Jackie Queally

Thank you for this complex imagination sequence that was also well explained. In Sequence 1 I realised that this is something I have very recently experienced in my work as a Biofield Tuner. The idea of a heart chakra that spreads throughout our body is important for the new love.
From the very start when we toned I continued to do so and noted how it changed from sequence to sequence and felt sacred.
In Sequence 2 I found the build up gradual. I had not realised we were supposed to be inside the mound.

In Sequence 3 I found it easier to imagine the steps. Stepping backwards from my heart centre there arose an image of very smooth beautiful greyish colour rock that seemed to line the temple The stone at the centre was dark green flecked with gold. It was pleasant to stroke it.

In Sequence 4 I started to perceive more how humans bridge the cosmos with the earth. I see how it is necessary for us to play our part in creating the love sphere of the Earth by connecting firmly with the dragon energies, and allowing our brain to become the new earth.

In Sequence 5 I felt the river and the Castel hill react to each other. It i shard tofind the words as the emotions were not human. Also it is now evening when I am writing it so the experience is not so immediate- but there was something akin to a vibration as in Sequence 4 – an adjustment.
In Sequence 6 our interconnection expands our consciousness – I too live close to a river that disappears underground many times, as our geology in the Burren in Ireland is similar to the Slovenian area you write of. So I will go and repeat the section by our river to see how it feels.

Once again, thank you for creating this to share. New love to all.

Leslie Luchonok

Thomas, so wonderfully expressed – thank you!

Thomas Miller

Thank you, Marko!
To me, the new heart system gave me a sensation that my whole field was more present, and interacting with the whole subtle ecology around me. I had an impression of humans living in a more whole way, and being consistently and clearly aware of Gaia’s other realms, in a way that felt very normal. Wonderful, but normal, as if everyone knew that this was just reality.
I also felt increasing awareness of my… dependence, I will say, on the inflowing life of Gaia, of the elemental presences in all the things around me, in the fields of presence and energy that many beings are holding all the time. I was more aware of this as an active process, and more aware of myself interacting with these living fields. I felt life as a dynamic interaction. I realized that the quality of my awareness was shaping this interaction.
I experienced the love that pervaded everything as (in part) an awareness and acknowledgement of the conscious dimensions. perhaps I’d say that love seemed like living more consciously in the awareness of the conscious dimensions of Gaia, and how my identity arises from my always-changing relationship with those dimensions. Life as relating, rather than something more static. The interactions of the third eye with the dragon, the river with the hill and me with the other participants and departing souls had this same quality of conscious relating. Being aware of the new possibilities that arise from our relating. Love arises here and generates newness. My impression was that this generation was the greatest power: creation of newness!
Those were my impressions. I hope it was helpful to share them. Thank you and blessings on this work!

Thomas Miller

Thank you Marko! I tried posting a longer thing, but it wouldn’t let me. I’ll aim to send an email instead.

Irène Dhôte

What a wonderful travel. Vielen Dank Marco, all people, all invisible beings !
Ich môcht nur da weilen !!!! Irène

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x