Zaščitimo praatom življenja

Zaščitimo praatom življenja

Dragi soustvarjalci omrežja LifeNet!

S tem pismom vas vabimo k sodelovanju na novi telepatski delavnici »Zaščitimo praatom življenja«, ki bo v nedeljo, 1. novembra in jo bomo ponovili 7. novembra, obakrat zjutraj, z začetkom ob 9. uri. Delali bomo v skladu s Soncem, zato začnite ob tej uri po svojem lokalnem času.

Tema te delavnice bo zaščita za mrežo življenja v času, ko je ogrožena in v nevarnosti kot še nikoli prej.

LifeNet je bil ustanovljen na pragu novega tisočletja in temelji na intuitivnem spoznanju skupine ljudi iz različnih držav, da je v času, ko vstopamo v obdobje intenzivnih Zemljinih sprememb, mreža življenja lahko pod močnim pritiskom tako na področju narave kot človeške kulture. Danes globoke krize na obeh področjih življenja ni mogoče namenoma prezreti ali pomotoma spregledati.

Ni naključje, da so bili ustanovitelji LifeNeta dejavni v geomantičnih skupinah. Z razvijanjem in prakticiranjem geomantičnega dela se je mogoče dotakniti arhetipske osnove življenja in kulture, ki jo znanstveni pristop zanemarja ali zasmehuje. Vemo pa, da naš cilj ni geomantija. V bistvu našega interesa je razvijanje načinov, kako podpreti zdravje in lepoto mreže življenja na planetu in razviti komunikacijo s stvarnico Gajo in njenimi elementarnimi pomočniki.

Na srečo je na svetu veliko različnih skupin in organizacij, ki prepoznavajo sedanjo krizo in dejavno skrbijo za različne vidike življenja. Zelo cenimo njihovo delo. Vendar pa obstaja potreba po omrežju ljudi, ki si upajo vstopiti v večdimenzionalne dimenzije življenjske mreže, ki so tabu v sedanji racionalistični dobi in niso zaščitene pred silami, ki ne skrbijo za življenje, ampak samo za lastno korist.

Zdaj smo skupina 1450-ih udeležencev z različnih celin brez neke formalne organizacije – vse je zasnovano na prostovoljnem delu. Ker je naš ustanovitelj Marko Pogačnik ambasador dobre volje ZN in Unescov umetnik za mir (junija 2020 je dobil tretji dvoletni mandat), so naša prizadevanja za življenje neformalno povezana s prizadevanji Združenih narodov pri ustvarjanju miru in podpiranju blaginje za Zemljo in njene različne evolucije.

Najkasneje v četrtek, 29. oktobra 2020, bo program za telepatsko delavnico preveden v različne jezike (HVALA prevajalcem!) in objavljen na spletni strani https://www.lebensnetz-geomantie.de in na spletni strani odpovedanega srečanja LifeNet 2020 v Sloveniji, www.lifenet.si/meditations.

Veliko ljubezni in blagoslovov! Jana, Theresia, Ying, Peter, Irina, Iveta, Tea, Leslie in Marko

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Ilona Gombos

Please, I would like to join the next workshop. Please, send me information about that. Thank you. Ilona

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x