New Year 2022 LifeNet letter

New Year 2022 LifeNet letter

Dragi soustvarjalci omrežja LifeNet!

Leta 2020 smo začeli s telepatskimi delavnicami, da bi premostili obdobje zaprtja zaradi pandemije. Zdaj, ko vstopamo v leto 2022, moramo še vedno nadaljevati po isti poti, da bi podprli prebujanje ljudi in večdimenzionalne planetarne spremembe, ki se odvijajo.

Po dveh letih krize virusa Covid je postalo očitno, da se soočamo s poskusom indoktrinacije in vsiljevanja kulture in civilizacije, ki nista utemeljeni v elementarni zavesti Gaje in nista povezani z duhovnim svetom prednikov in zanamcev. V omrežju LifeNet se tako kot tudi številni drugi posamezniki in skupine po vsem svetu trudimo soustvarjati in udejanjati povsem drugačno vizijo življenja.

V imenu omrežja LifeNet lahko rečemo, da čutimo navdih za sodelovanje pri kvantnem skoku Gaje, a katerim svojo evolucijo prenaša na novo in vitalno raven. Ta korak Zemlji omogoča, da postaja kraj, kjer lahko različne evolucije, ki so Gajo izbrale za svoj dom, sobivajo in sodelujejo v miru in medsebojni podpori.

Leta 2022 vas bomo enkrat mesečno povabili k sodelovanju na telepatski delavnici, ki se nanaša na dejanski razvoj na Zemlji in v človeštvu. Da bi telepatske delavnice razvijali na interaktiven način, vas vabimo, da predlagate teme, ki se vam v danem trenutku zdijo pomembne. Napišite nekaj stavkov, da bomo lahko natančno razumeli, kaj imate v mislih. Svoje predloge v angleščini ali nemščini pošljite na naslov Jane iz Berlina: jana@lebensnetz-geomantie.de, lahko pa tudi v slovenščini in nam jih bo posredovala za prevod. S cikličnimi delavnicami nameravamo tudi v prihodnje podpirati svetove narave pri njihovem prizadevanju za zaščito številnih razsežnosti žive resničnosti.

Andrea in Marko sta že pripravila 14 Gajinih sporočil in vaj za začetek novega cikla tedenskih meditacij po 6. januarju. Odslej se za njihovo prejemanje ne bo treba prijavljati. Do njih lahko prosto dostopate na naši spletni strani www.lifenet.si.

Ker je ta spletna stran ključni vidik našega skupnega dela, smo zelo veseli, da se je pet članov omrežja LifeNet prostovoljno javilo, da bomo Irini pomagali objavljati besedila na njej.

Zahvaljujemo se naši ekipi 17-ih prevajalcev, ki z veliko pozornosti poskrbi za to, da lahko večina od vas prebere besedila v svojem jeziku. Vsem vam pa se zahvaljujemo za sodelovanje in vas vabimo k skupnemu tkanju ustvarjanja z omrežjem LifeNet tudi v letu 2022,

Jana, Irina, Theresia, Tea, Ying, Peter, Leslie, Marko

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Monika

Ich danke Euch allen sehr für Eure so wertvolle Arbeit und dass ich daran teilhaben kann.
Uns mit allen Wesen unserer Mutter Gaia zu verbinden finde ich so zentral und hilfreich. Herzlichen Dank für Eure Hilfe!

sibylle

Ich möchte mich einfach bedanken, ich hatte mit mehreren Übungen sehr schöne Erlebnisse, besonders die eher uncharakteristiasche Übung mit Bäumen, Felsen, Wasser….Ich kann nicht alles mitmachen, aber wenn es mir gelingt, spüre ich doie Kraft der Gruppe. …Vielen Dank von Sibylle Henning

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x