Telepatska delavnica ob pomladnem enakonočju

Telepatska delavnica ob pomladnem enakonočju

Sobota, 20. marca zjutraj od 9h do 11h

Ponovitev v četrtek 25. marca  zvečer od 20.00 do 22.00

Enoletno ciklično delavnico ob kardinalnih točkah leta (2020-2021) je predlagal bio-dinamični kmet Bernard Lainka, ureja Iveta Šugarkova, oba iz Češke, nanjo se brezplačno prijavite na  HYPERLINK “mailto:iveta.sugarkova@gmail.com” iveta.sugarkova@gmail.com nakar vam ona pošlje načrt delavnice v ustreznem jeziku,

ustvarja jo Marko Pogačnik, UNESCOv umetnik za mir.

Ciklična delavnica je telepatska. Sledi gibanju Sonca, kar pomeni, da vsakdo začne zjutraj ob 9h (oziroma ob 20.00) po lokalnem času.

Pomladno enakonočje je bližnje povezano z Veliko nočjo in s temo vstajenja, bodisi da imamo opraviti z naravo ali pa s prebujenjem človeka kot celovitega bitja.

9.00 – 9.10 Uglasitev skupine

    •       Bodi ozemljen/a v svojem srcu in telesu in občuti navzočnost skupine, ki vključuje tudi elementarna, angelska in duhovna bitja, ki sodelujejo z nami. Čeprav smo razkropljeni po svetu smo povezani v znamenju naše ljubezni do Gaje in soodgovornosti za življenje na Zemlji.

            •           Nadalje bomo ustvarili prostor za našo delavnico obdan s finimi membranami, ki nam omogočajo soustvarjanje in nas varujejo pred vmešavanjem od zunaj. Občuti hvaležnost ker nas membrane varujejo pred dejavnostjo proti-sil, ki lahko blokirajo pot miru in zemeljskega stvarstva.

            •           Predstavljaj si spiralo, ki se dvigne iz zemlje in nas dvigne na raven ustvarjalnega časa, ki ni podložen omejitvam linearnega časovnega reda.

            •           Če se ti med delavnico zgodi, da ne moreš naprej ali izgubiš stik s skupino uporabi petje samoglasnikov ali drugih tonov, da se prebiješ naprej. Lahko se tudi vrneš v krog, ki smo ga ustvarili in se domisli, da te skupina podpira.

9.10 – 9.30 Od zime k pomladi in od smrti k novemu življenju

Ni smrti temveč zgolj ciklično prenavljanje. Ko človek zapusti telo, prestopi v fazo regeneracije in preobrazbe, ki se nahaja v območju duše, imenovanem tudi duhovni svet ali pa svet prednikov in zanamcev. Naslednjič se vrne v utelešeni svet prenovljen in pripravljen za nove izkušnje življenja, ki je večno.

    •       Poprosi nekaj dreves, ki so ti znana, da se postavijo v krog okrog tebe kot porodni pomočniki tako da boš lažje doživel/a ciklično naravo svojega življenja.

            •           Potem pa si sede predstavljaj, da si drevo s krono iz belih in zlatih listov. Tako drevo predstavlja svet duše oziroma življenje po življenju.

            •           Predstavljaj si, da kot drevo poženeš korenine na območju med koleni in stopali.

            •           Občuti in doživljaj svoje življenje kot duša navzoča v duhovnem svetu.

            •           Temu sledi faza utelešenja. Predstavljaj si, da se veje drevesa sklonijo navzdol proti Zemlji in poženejo še globlje proti njenemu jedru.

            •           Zdaj začne iz jedra Zemlje skozi tebe rasti še drugo drevo. Njegova skorja je podobna drevesom okrog tebe i n njegovi listi so sijoče zeleni. Njegova krona ne seže višje kot točka, ki jo lahko dosežeš z rokama.

            •           Potem pozornost usmeri na srčno raven, kjer se tvoje drevo duše sreča z drevesom utelešenega življenja in pri tem oblikujeta enost tvojega bitja.

9.30 – 9.50 Soočenje z nasprotnimi silami (ki poskušajo preprečiti vstajenje človeškega bitja kot bitja resnice in miru.)

Proti-sile so medtem ustvarile nepregledno število lažnih elementarnih bitij (elementalov) da bi lahko manipulirale in obvladale Zemljo in se polastile njenega dragocenega znanja, namreč, kako duhovne vrednote utelesiti v materiji. Ta lažna bitja so narejena iz brbljanja in sovražnega govora na omrežjih socialnih medijev kombinirano z G5 in sorodnimi elektronskimi mrežami.

    •       Lažni elementarci se skušajo s pomočjo svoje mikro-oblike (verjetno od lanske pomladi naprej) vriniti v človeška telesa in zavest, pri čemer se izdajajo za viruse. Namen je izmaličiti človekovo osebno elementarno bitje, kar povzroča poškodbe v naših telesih in naši elementarni zavesti.

            •           Naredi gib tako, da se skloniš v prostor med koleni in podplati. Predstavljaj si, da vzameš v roke svoje osebno elementarno bitje, ki se je zateklo tja in ga dvigneš v svoj naročaj. Bodi sočutna/sočuten z njim.

            •           Napravi takšno gesto, da držiš dlani razprte na obeh straneh elementarnega bitja in ustvari močan tok vijolične luči preobrazbe med svojima dlanema, da ga očistiš.

            •           Nadalje se bomo ukvarjali s preobrazbo vojske lažnih elementarcev v svetu. Ljudi vodijo na pota, kjer izgubijo svojo identiteto kot bitja resnice in miru.

            •           Imaginiraj vrtince močne vijolične luči, ki se vrtijo z nadzvočno hitrostjo hiteč po prostorih zdajšnje civilizacije in pri tem vsrkajo vase in razgradijo množice lažnih elementalov. (To je mogoče, ker oni sploh niso bitja.)

            •           Zdaj povabi svoje osebno elementarno bitje vase in ga spet osredini okrog spodnje konice grodnice. Sledi impulzom s pomočjo katerih se njegova navzočnost ponovno širi skozi tvoje telo in se zahvali za njegovo služenje življenju.

9.50 – 10.10 Uživaj odmor  

10.10 – 10.30 Pomladno enakonočje

Pomladno enakonočje je primeren praznik za obnovitev pogodbe med Gajo in njenim elementarnim svetom na eni, ter človeštvom (vključujoč tiste, ki trenutno bivajo v duhovnem svetu) na drugi strani. Če se ta pogodba zgubi, človek ne ve več in ne razume zakaj nas je Zemlja povabila, da se pridružimo njeni evoluciji. Posledično človeštvo zgreši pot skozi življenje, čemur sledi nastanek razdiralne človeške civilizacije. S pomočjo množice lažnih elementarcev so proti-sile uspele zamegliti pogodbeni stik z Gajo. Vsak človek ga nosi vpetega v svojem srčnem prostoru kot zlat pečat (kozmogram), ki odpira vrata v različne razsežnosti planetarnih prostorov.

    •       Stik in njegovo znamenje bomo obnavljali v imenu človeškega rodu.

            •           Zavedi se, da je Zemlja na naši ravni obstoja čista zavest utelešena v vodi in v njej raztopljenih delcev mineralov.

            •           Zato si ni težko predstavljati, da skočiš na glavo v Zemljo in pristaneš globoko v telesu Gaje. 

            •           Zdaj je tvoj položaj podoben kot na igralnih kartah, kjer sta dama ali fant upodobljena z glavo navzgor in navzdol hkrati.

            •           Zavedaj se, da se zdaj tvoja (spodnja) glava nahaja v globini Gajinih vilinskih območij, kjer se godi obnavljanje pogodbenega pečata.

            •           Zdaj dvigni obnovljeni stik v svojo utelešeno glavo (tista »druga« je še zmeraj »spodaj«) da se izbrišejo zmotni in razdiralni vzorci v glavah, ki človeštvo odvračajo od resničnega namena našega bivanja na Zemlji.

            •           Potem se spet dvigni na površje in vstopi v telo skozi hrbet. Spet si cel/a in zlata ploščica naše pogodbe z Gajo je prenovljena na svojem mestu v srčnem prostoru.

            •           Občuti navzočnost zlate ploščice znotraj sebe in soljudi.

10.30 – 10.50 Nov začetek življenja

Slika Zemlje kot goste krogle je zastarela. Predstavljaj si Zemljo kot grozd različnih krogel (sfer, jagod), nekatere so bolj goste narave kot ta, na kateri trenutno živimo, druge so bolj subtilne.

    •       Prikliči v navzočnost kakšno drevo ali grm za katerega so značilni lepi in razkošnimi cvetovi kot kamelija ali magnolija, na primer. Ampak cvetovi so še zaprti v popkih.

            •           Bodi ptica kot kolibri. Leti k popkom, od enega do drugega in jih odpri s kljunčkom. Ker si majhen prič, lahko vstopiš v cvetove in raziščeš odgovarjajoče krogle svetov.

            •           Najprej odprimo popek sfere duš (prednikov in zanamcev). Naberi izkušnje tega sveta tako kot čebela nabere med.

            •           Naslednjega odpremo popek elementarne sfere. Naberi izkušnje tega sveta tako kot čebela nabere med.

            •           Kot tretjega odpremo popek vilinske (Sidhe) krogle. Naberi izkušnje tega sveta tako kot čebela nabere med.

            •           Potem odpremo popek sfere elementarnih angelov. Naberi izkušnje tega sveta tako kot čebela nabere med.

            •           Lahko izbereš še kakšnega od vzporednih svetov Zemljinega grozda, če te vabi ali zanima. Nazadnje se zahvali za zbrani med!

10.50 – 11.00 Zaključek

    •       Zahvalimo se eden drugemu in gostom iz vzporednih svetov, vključno z našimi predniki in zanamci.

            •           Sodelujte tudi pri ponovitvi delavnice, da bo njeno sporočilo jasno in odločno.

            •           Izkušnje lahko pošljete na Ivetin mail (glej zgoraj), ona jih bo zbrala in v izvirnih jezikih poslala udeležencem.

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Galina Rainina

Отчет Галины Райниной, Россия, Сочи, Мирный От 25.03.21
Телепатический семинар, посвященный Весеннему Равноденствию
четверг, 25 марта, 17.00 – 19.00
Весеннее равноденствие сильно связано с Пасхой и темой воскресения,
 имеющей отношение как к пробуждению природы, 
так и к пробуждению, обновлению человека.
17.00 – 17.10 Сонастройка с группой
Пришел образ объединения участников: море-океан! Все, кто сейчас находятся в море-океане – объединены его мощью, непредвзятостью, дарственностью… В таком пространстве свободно присутствуют, невоплощенные в физическое тело, Существа и Сущности. Это и создает образ тонко – структурных защитных мембран. Воздушная среда, так же, является такой мембраной…
Образ спирали, возносящей в пространство со-творчества всех участников, дает возможность свободно быть в едином сотворчестве!
17.10 – 17.30 От Зимы к Весне, и от Смерти к Новой Жизни
Помощь от окружающих деревьев – это естественное действо! Стоит выйти в сад – эта помощь происходит! А вот представить себя развоплощенной и находящейся как дух в пространстве духа… сложнее. Приходят на ум картинки с парящими … Ангелами.
Тонинг – звук «У».
Образ моей Души, как дерева, золотого дерева, своими ветвями уходящего к центру Земли, создавая, своего рода, купол, единение.
Образ другого дерева, взрастающего из Земли и проходящего через меня… Мое воплощенное состояние на Земле.
Тонинг «О» помог пережить объединение двух деревьев на уровне сердечного центра как обновленное, сияющее сердце. 
17.30 – 17.50 Противодействующие силы (все те силы, в чьих интересах не допустить воскресение человека, как верного истине и миру существа)
Противодействующие силы создали множество ложных элементарных существ. Эти ложные существа созданы среди нас, людей, там, где поддерживается избыточное количество бессмысленной болтовни, тщеславие и высокомерие, с участием социальных сетей, G5 и многих электронных средств.
Ложные элементалии своим боьшим количеством создали барьер для моего элементарного существа, дезориентировав его между понятиями хорошо – не хорошо, правильно-неправильно, между сейчас и потом…
И вот, совершенно потерявшийся в потоке ложных, находится заброшенным между ступней, я вижу его – скрюченным и дрожащим… Переношу к себе на колени, охватываю ладонями, так он мал, согреваю его и там ,среди ладоней происходит метаморфоза возрождения моего элементалия.
И, в это же время, мощнейший поток фиолетового свечения с громадной скоростью проносится и разбирает всех электронных, социально опасных элементарных существ на мельчайшие частички, сметая, унося и освобождая личных элементалиев от их засилия.
И вот оно – наше согласованное путешествие – меня и моего внутреннего Существа, спокойного, сильного, уверенного.
17.50 – 18.10 Приятная пауза, 
во время которой уже стала появляться живописная работа.
18.10 – 18.30 Весеннее Равноденствие 
На этом этапе рассуждения стремятся из меня – желание облечь в слова рассудочные понятия очень сильное! 
Тонинг «А».
Возобновление контракта человечества с Гайей! Конечно, для это необходимо понимание единства… «происхождения!» Земля для человечества? Или человечество для Земли?
Участие духовных Существ, Ангелов с одной стороны и волшебных Сущностей Земли, с другой стороны дает возможным образно пройти трансформацию игральной карты. Сначала заключив КОНТРАКТ с Землей своей сутью, обновленной – внизу. Затем перенеся пережитое – вверх, и создав этим актом возможность объединения с духовным миром любви и истинности. И КОНТРАКТ с Землей свободно перемещается в сердечный центр. Защитив, тем самым, и сердце, как орган, от негативного влияния.
18.30 – 18.50 Новое начало жизни
Проще всего представить себе куст лимонника японского – вот он растет под окном и набрал как раз бутоны, которые едва начали распускаться! Прикосновение маленькой птички клювиком к бутону, способствуя его, цветка, раскрытию – красивейший танец и тайна! Так что ж – теперь, как пчелка собирает пыльцу и несет в улей, где преобразуется, опять же. Таинственным образом пыльца в мед – вот он, достойный образ получения нового начала! Каждый бутон раскрывал одну из граней моего соучастия с миром!
18.50 – 19.00 Завершение
Благодарность моя всем участникам телепатического семинара «ВЕСЕННЕЕ РАВНОДЕНСТВИЕ» – моим родным, моим друзьям, невоплощенным Духам предков и потомков, Ангелам и Существам природного мира.
Особая Благодарность МАРКО ПОГАЧНИКУ и команде, делающих возможность инициации и проведения этого семинара!
Надо признать, что второй раз принимать участие в одном и том же семинаре имеет огромное преимущество: с одной стороны уже знаком с цепочкой предложенных образов, с другой стороны, уже за эти дни во мне происходят определенные процессы. Я бы сказала, то, что праведное – свершается без малейших препятствий!
Это ли не самое важное – реальная жизнь, облагороженная таким прекрасным семинаром!

Galina Rainina

Райнина Галина, Россия, Сочи, Мирный
Отчет от 20 марта 2021 года
Телепатический семинар, посвященный Весеннему Равноденствию
Суббота, 20 марта, 9.00 – 11.00
ВЕСЕННЕЕ РАВНОДЕНСТВИЕ сильно связано с Пасхой и темой Воскресения,
имеющей отношение как к пробуждению природы,
так и к пробуждению, обновлению человека.
9.00 – 9.10 Сонастройка с группой
Настроится на общий лад, почувствовать объединяющие и защитные мембраны, подняться по спирали на уровень творящего пространства – это уже …привычное действо! И приходит уютное состояние защищенности и соучастия.
9.10 – 9.30 От Зимы к Весне, и от Смерти к Новой Жизни
Этап проживания с деревьями: дерево моей души и дерево меня, как воплощенного создания.
Надо признать, что еженедельные упражнения содержали элементы работы с деревьями ,что считаю очень важным акцентом для этого проживания. Не возникло препятствий в следовании Программы! Соединения двух ДЕРЕВЬЕВ на уровне сердечной чакры – это красивое единение! Проникновение. Взаимодействие. Там возник образ со светящимся центом! Какие тут злые, темные чары – нет такого, все сгармонизировано.
9.30 – 9.50 Противодействующие силы (все те силы, в чьих интересах не допустить воскресение человека, как верного истине и миру существа)
Создание ложных элементарных существ, в основном год назад, это как раз для дезориентации эементарных существ человека… Такое счастье противопоставить поток фиолетового свечения этим силам темноты, за которыми стоит внушение через СМИ, гаджеты разного типа, 5-G, технологические приборы… И трансформация всех этих бездуховных технократических существ. Мой духовный элементалий, съежившийся от этой массы, сидящий у меня на коленках – оправился, обрадовался, как бы подрос. Он готов быть во мне и участвовать в жизни через силы иммунитета, жидкостных систем, дыхание. Через взаимодействие с духами природы, элементарных существ; духами предков и потомков… Благодарю его!
9.50 – 10.10 Приятная пауза
10.10 – 10.30 Весеннее Равноденствие 
Контракт человечества с Планетой, Гайей. Для меня это, прежде всего духовное действо. И о том, как сонмы темных сил и темных элементалей вытесняют, подменяют, переворачивают суть – это так же, понимается.
Готовность следовать пути, предложенным Марко Погачником, помогает мне преодолевать некоторые…барьеры, возникающие как образы. И это ДОВЕРИЕ придает всему действу величественный смысл. 
Эта часть пути – достойна восхищения! Не какая-то делегированная группа представляет человечество – а я сама, поднявшая и возродившая свой элементалий, заключаю Договор от имени Человечества. Дальнейшая образная картина теряет при словарном воспроизведении! Но – происходило так, как и предложено!
И воссединение со своим антиподом, уже с золотой печатью; и объединение нас всех участвующих в этом процессе – все это создает новую мембрану, защитную оболочку, проникает в наших родных и близких. Воплощенных и развоплощенных и наделяет их доверием к Гайе…
10.30 – 10.50 Новое начало жизни
Земля – это объединение разных сфер мира. Некоторые из них более плотные (та, в которой мы с вами сейчас временно пребываем), какие-то – более тонкие.
   Образ, когда маленькая птичка – это моя сущность, попадает внутрь разных слоев объединений Гайи, собирает ПЫЛЬЦУ, как пчелка, и преобразует в мед, это прекрасный опыт! Не потребительский, а деятельностный. 
Собственно, мне понятнее сразу представить ПЧЕЛКУ! Как она перелетает с цветка на цветок и собирает пыльцу, и укрепляет ее на свои задние лапки – создаются такие мешочки. Которые потом все пчелки несут в улей… Поэтому я не стала делать усилий с образами, а сразу была в потоке сбора «пыльцы» именно пчелкой. 
Благодарю Гайю за тот МЕД, который получился в результате этого этапа работы! 
10.50 – 11.00 Завершение
Благодарю всех участников нашего телепатического семинара ВЕСЕННЕЕ РВНОДЕНСТВИЕ, и участнков из параллельных миров, включая предков и потомков.
Благодарю МАРКО ПОГАЧНИКА и команду организаторов за представленную возможность участвовать в семинаре. 
Готова, уже более осознанная и подготовленная, принять участие в повторе семинара 25 марта 22021 ода. 
Надеюсь, послание этого семинара в мир прозвучит сильно и ясно.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x