Telepatska delavnica ob poletnem solsticiju

Telepatska delavnica ob poletnem solsticiju

Nedelja 20. junija zjutraj od 9h do 11h

Ponovitev v četrtek 24. junija  zvečer od 20.00 do 22.00

Ciklična delavnica ob kardinalnih točkah leta prehaja v drugi letnik (2021-22). Projekt je predlagal bio-dinamični kmet Bernard Lainka, ureja Iveta Šugarkova, oba iz Češke. V kolikor še niste del skupine se lahko brezplačno prijavite na  HYPERLINK “mailto:iveta.sugarkova@gmail.com” iveta.sugarkova@gmail.com nakar vam Iveta pošlje načrt delavnice v ustreznem jeziku, najdete ga tudi na spletni strani VITAAA,

Načrt sestavlja Marko Pogačnik, UNESCOv umetnik za mir.

Ciklična delavnica je telepatska. Sledi gibanju Sonca, kar pomeni, da vsakdo začne zjutraj ob 9h (oziroma ob 20.00) po lokalnem času.

Poletni solsticij oziroma Kresna noč je trenutek, ko ciklus leta preide v svojo ustvarjalno meno. Letošnja ustvarjalna faza nudi možnost prenoviti matriko časa kot temelja cikličnih preobrazb leta. Vsi, tudi narava in njena bitja potrebujemo prenovljeno razsežnost časa, da se bomo lahko soočili z izzivi Zemljine preobrazbe.

9.00 – 9.10 Uglasitev skupine

 1. Bodi ozemljen/a v svojem srcu in telesu in občuti navzočnost skupine, ki vključuje tudi elementarna, angelska in duhovna bitja, sodelujoča z nami. Čeprav smo razkropljeni po svetu, smo povezani v znamenju naše ljubezni do Gaje in soodgovornosti za življenje na Zemlji.
 2. Nadalje bomo ustvarili prostor za našo delavnico obdan s finimi membranami, ki nam omogočajo soustvarjanje in nas varujejo pred vmešavanjem od zunaj. Občuti hvaležnost ker nas membrane varujejo pred dejavnostjo življenju nasprotnih sil, ki lahko blokirajo pot miru in zemeljskega stvarstva.
 3. Predstavljaj si spiralo, ki se dvigne iz Zemlje in nas dvigne na raven ustvarjalnega časa, ki ni podložen omejitvam linearnega časovnega reda.
 4. Če se ti med delavnico zgodi, da ne moreš naprej ali izgubiš stik s skupino, uporabi petje samoglasnikov ali drugih tonov, da se prebiješ naprej. Lahko se tudi vrneš v krog, ki smo ga ustvarili in se domisli, da te skupina podpira.

9.10 – 9.30 Osvobodimo se izključujoče prevlade linearnega časa

Pri ciklusu leta temelječem na izmenjujočem se ritmu sončnih obratov in enakonočij, imamo opraviti s cikličnim časom. Ta obstaja onkraj linearnega časa, za katerega je značilna ponavljajoča se koledarska linija s svojimi meseci, dnevi, urami in sekundami. Poleg linearnega in cikličnega časa obstaja še kreativni čas. Ustvarjalni čas se pojavi v vsakem trenutku, kadar se večnost sreča s človeško ustvarjalnostjo pod pogojem, da je slednja uglašena s smislom in namenom bivanja.

 1. Predstavljaj si, da se krog linearnega časa odvija od leve proti desni okrog tvojih nog. Sekunde sledijo ena drugi, za tem se pojavijo minute, za njimi ure, dnevi, leta…
 2. Potem dvigni krog linearnega časa na raven svojega popka in dovoli, da kroženje časa tam vstopi v tvoje telo in zapleše v tvojem trebušnem prostoru.
 3. Opazuj in občuti zapleteno kroženje časovnih gibanj kadar se dogajajo v telesu. Od linearnega smo prešli na kroženje cikličnega časa.
 4. Potem kroženje časa dvigni še za eno raven višje, tokrat na raven svojega grla. Pri premiku navzgor si lahko pomagaš z gesto svojih rok.
 5. Zdaj smo se znašli na ravni ustvarjalnega časa. Ozki prehod grla je preveč ozek, da bi lahko spravil pod streho vse bogastvo gibanj pri kreativnem času. Dovoli, da se njegov ples delno odvija znotraj in deloma zunaj grla.
 6. Zavedaj se, da je grlo dom grlene čakre, ki predstavlja vir ustvarjalnosti znotraj tebe. Opazuj in občuti, kako se nova gibanja časa dogajajo v tebi.
 7. Zdaj razširi občutenje ustvarjalnega časa v svoje okolje in njegova bitja in jih razveseli z novico, da se človeška bitja osvobajajo izključne prevlade linearnega časa in njegove ozkosti.

9.30 – 9.50 Kroženje leta onkraj vzorca štirih letnih časov

Onkraj ritmov izmenjujočih se štirih letnih časov obstajajo kozmična gibanja, ki urejajo cikluse razvoja – tako za naravo kot za druge svetove Zemljinega vesolja. Lahko bi jih predstavili kot vzročno (arhetipsko) telo leta. S pomočjo svoje telesne percepcije se lahko uglasimo s vzročnim ozadjem letnega cikla.

 1. Predstavljaj si, da podobe ciklusa leta plešejo okrog tebe. Njihov ritem je različen glede na različne dele Zemljine oble. Običajno se obdobja bolj bujne rasti v naravi izmenjujejo z bolj navznoter obrnjenimi obdobji – kot sta na severni polobli obdobji pozne jeseni in zime.
 2. Potem dovoli ritmom leta, sledeč spirali, vstopiti skozi popek v svoj trebušni prostor. Opazuj in občuti.
 3. Potem povabi ritme leta vstopiti v svoj srčni prostor skozi območje sončnega pleteža (pleksusa). Pletež je vodni prostor lociran med območjem trebuha in prsnim košem.
 4. Pri tem je pomembno opusti zamisel o sončnem pletežu kot ognjenem prostoru. Je prostor subtilne vodne narave, dom osebnega elementarnega bitja in našega elementarnega srca.
 5. Ob tem, ko so se ritmi leta vzpeli skozi vodno sfero pleteža, so se spet spremenili.
 6. Ob interakciji z vrednotami in silami naših src in v sodelovanju z vsemi bitji in različnimi svetovi sodelujočimi pri naših telepatskih delavnicah se je prenovilo vzročno ozadje ciklusa leta. Opazuj in občuti, kako se ta proces odvija znotraj tvojega telesa.
 7. Zdaj podeli nastalo vrednoto in informacijo z naravo okrog sebe kakor tudi z daljnimi prostori, da bi se bitja narave po svetu lahko veselila prenovljene matrike ciklusa leta.

9.50 – 10.00 Zaslužili smo si kratek odmor

10.00 – 10.10 Uglasiti se z vzročnim ozadjem življenjskih procesov

Vzročna razsežnost Zemlje je shramba vzorcev in matrik, ki jih elementarna bitja potrebujejo kot načrte pri oblikovanju utelešenega sveta. Kot primer: če je gradbeni načrt zmeden, bi bila hiša zgrajena po tem načrtu lahko brez oken in vrat. Sodobna civilizacija zadnja desetletja posiljuje vzročno razsežnost Zemlje z genetsko manipulacijo rastlin, pohablja atomske vezi, vremenske vzorce, ali mikroorganizme kot v primeru trenutne »pandemije«. Posledica takšnih dejanj je »črna luknja« skozi katero lahko življenje pred našimi očmi odteče v nič.

Da bi preprečila takšno katastrofo, je Gaja skupaj s svojimi prvobitnimi pomočniki začela vzročno razsežnost življenja seliti na neko novo raven eksistence. Kot utelešena in zavestna bitja lahko ljudje pri tej selitvi pomagamo. Najprej je treba raztopiti tančico manipulacije in smrti, ki prekriva prehod iz vzročne na utelešeno raven bivanja.

 1. Predstavljaj si, da skupaj z rastlinami, živalmi in minerali na Noetovi barki plujemo po oceanu življenja.
 2. Nenadoma se razdivja hudo neurje. Debele vodne kaplje padajo po nas polne ognja človeških projekcij. Ne bomo dovolili strahu, da nas prevzame. Raje pogumno veslajmo naprej.
 3. Ocean sprejme z ognjem obtežene kaplje vase, da bi jih v svojih globinah postopoma očistil pretiranega ognja.

10.10 – 10.30 Izkusiti vzročno razsežnost Zemlje

Zdaj so vrata do izkušnje prenovljene vzročne ravni Zemlje odprta, tudi za spodbudo njene navzočnosti v človeški zavesti.

 1. Zavedaj se obeh velikih oceanov na obeh straneh utelešene Zemlje. Atlantski ocean se dotika obrežij Afrike, Amerike in Evrope, Pacifik pa obal Azije, Avstralije in zahoda Amerike.
 2. Predstavljaj si, da se izhajajoč iz srca Gaje, dva gigantska stebra sestavljena iz neštetih kapljic vode dvigata iz obeh oceanov. Segata visoko nad atmosfero Zemlje. Tam se njune kapljice razširijo nad vso Zemljo. Objemajoč Zemljo oblikujejo vodno sfero (hidrosfero).
 3. Znotraj hidrosfere je novi dom vzročne razsežnosti Zemlje. Tam se zdaj pretakajo vzorci in matrike, ki omogočajo nadaljnji razvoj življenja in kultur na Zemlji. Njihovi impulzi sledijo kroženju vode med Zemljo in njenim nebom.
 4. Občuti kaplje vode, ki padajo na tvojo kožo, kot da padajo iz te vodne sfere (hidrosfere). Poisti se s subtilnim telesom teh kapelj. Vstopaj vanje in občuti darila Gaje in Zemljinega vzročnega sveta, ki jih prinašajo s sabo.
 5. Nekaj časa dihaj na način povezovanja z vzročnim vidikom. Dihaj skozi usta na ravni grla. Ko vdihneš si predstavljaj, da dih zajameš iz Gaje, ki stoječ za tvojim hrbtom uteleša svoj vzročni sistem. Potem izdihni v utelešeni svet pred tabo. Ponovno vdihneš kot prej…
 6. Opazuj in občuti, kako narava v tvojem okolju – pa tudi daleč stran – odgovarja na tak način dihanja. Posebej se zavedaj razmerja do dreves.

10.30 – 10.50 Voda lahko navdihne ljudi, da se odprejo toku sprememb

V zadnjih tridesetih letih so Skupine za umetnost VITAAA in LifeNet izklesale stotine kozmogramov na kamnih, ki zdaj stojijo na raznih celinah, največ v Evropi. Vsak kozmogram je zemeljsko-vesoljni arhetip, ki je nastal v dialogu z Gajo in odgovarjajočim krajem. Kozmogrami utelešajo različne vidike življenja, etične vrednote, duhovne razsežnosti in življenjske sile.

 1. Nadaljujmo z imaginacijo Zemljo obdajajoče hidrosfere, ki se razteza nad atmosfero.
 2. Predstavljaj si, da odtisi omenjenih kozmogramov, razporejeni nad Zemljino oblo, prosto plavajo v tej vodni sferi. Lahko jih primerjamo z zvezdami na nočnem nebu. Občuti njihovo navzočnost v vodnem telesu Zemlje visoko zgoraj.
 3. Potem se zavedi tega, da se odsev njihovih sporočil zrcali v tekočinah, ki prepredajo pokrajino, pa rastlinski svet, živali ter človeška in druga bitja – podobno kot se zvezde ponoči zrcalijo na mirni površini jezera.
 4. Kako občutiš navzočnost teh zvezdic med tem, ko se premikajo po tekočinah tvojega telesa?
 5. Te zvezde predstavljajo različne vidike navdiha, ki skuša ljudi Zemlje navdihniti k opuščanju vezi s preteklostjo in poslušanju ritmov prenovljene Zemlje in novega nebesa – tudi k ustreznemu ravnanju.

10.50 – 11.00 Zaključek

 1. Zahvalimo se eden drugemu in našim gostom iz vzporednih svetov Zemlje, vključujoč naše prednike in zanamce.
 2. Varujmo Zemljino hidrosfero v svojem srcu kot eno od razsežnosti, kjer Gaja ustvarja svoje novo telo.
 3. Tudi prosimo, sodeluj še enkrat ob ponovitvi v četrtek, da bi bilo sporočilo delavnice dovolj močno in jasno.
 4. Izkušnje lahko pošlješ Iveti, ki jih bo zbrala in posredovala vsem udeleženim.

Priloženih je nekaj primerov kozmogramov.

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mona Bienek

Die Hydrosphäre als therapeutische Hilfe
Mit der Erneuerung der Matrix der Zeit hatte ich so meine Mühe. Ich konnte mir die Übungen gut vorstellen, bekam jedoch keine Bilder dazu, wusste auch nicht wirklich, was damit anzufangen.
Eine andere, wunderschöne Erfahrung machte ich jedoch mit der Hydrosphäre der Erde:Eine Nachbarin hatte mit ihrem Fahrrad einen schlimmen Sturz. Sie klagte über Kopf- und Gliederschmerzen, konnte nachts nicht schlafen. Zudem hatte sie der Hergang des Unfalls und die fehlende Hilfe der Verursacher emotional hergenommen. So bot ich ihr eine Heilsitzung mit Craniosacral-Arbeit an. 
Am Morgen hatte ich bereits in unserem See ein Bad genommen und mir unter unserer Trauerweide die von der Hydrosphäre herabfliessenden Wassertropfen vorgestellt, die unsern See und die Erde umfassen würden. 
Für meine Heilarbeit hatte ich eine leise Musik aus der Grotte der «Jameos del agua» in Lanzarote (Kanaren) ausgewählt. Die Arbeit am Kopf war etwas schwierig. Der Schädel war vom heftigen Aufprall wohl wie erstarrt. Da hiess es für mich dem Liquor Zeit lassen, wieder ins Fliessen zu kommen. Während dem ich geduldig den Kopf meiner Nachbarin mit meinen Händen umschloss, hörte ich den aufspringenden Wassertropfen der Musik zu. Ich stellte mir plötzlich vor, dass sie aus der Wassersäule des Atlantik entstammen und lud sie ein, uns zu umhüllen und als «Segen von Gaia» in die «Körperflüssigkeiten» meiner Patientin einzufliessen. Die Atemübung mit dem «Atem von Gaia» verstärkte dieses Gefühl. Die Tatsache, dass ich persönlich an einigen Projekten mit Kosmogrammen habe mitwirken dürfen, verstärkte meine Vorstellung, dass einige meiner Abdrücke in der wässrigen Sphäre mittreiben würden.  Mit der Zeitspirale verband ich mich mit der Netzwerkgruppe und den spirituellen Wesen und bat sie, mir bei meiner Arbeit beizustehen. Es wurde eine sehr ruhige Sitzung, aber mit einer unglaublichen Präsenz, einer starken Heilkraft. Ich war sehr berührt.
Meine Nachbarin hatte während der Behandlung ebenfalls ein tiefes Gefühl von Frieden empfunden, ja zum ersten Mal innerlich Farben gesehen. Bereits bei unserem Austausch spürte sie keine Schmerzen mehr, sondern es ging ihr «richtig gut». Und dieser Zustand hat auch Tage danach angehalten. 
Danke für die Unterstützung Gaias und aller Mitwirkenden des Lebensnetzes! MONA

Johannes Waldbauer

Sommersonnenwende 2021
Befreiung von dem ausschließlichen Muster der linearen Zeit: Ich erlebe die lineare Zeit einerseits eng und wie eine dunkle Beinfessel, die mich einschränkt. Jedoch spüre ich auch ihr Potential: Ehrfurcht vor der Einmaligkeit eines Moments oder vor dem Schmerz einer verpassten Möglichkeit. Die lineare Zeit drängt mich zu entscheiden und motiviert ein Herzensvorhaben nicht länger hinauszuzögern. Im Kontakt mit der zyklischen Zeit spüre ich eine tiefe Entspannung und Geborgenheit: alles hat seine Zeit, Tages- und Jahreszeiten, Lebenszeiten, Zeitalter, kosmische Zyklen. Ich nehme den Raum der Ahnen und Nachkommen wahr und spüre das Dazukommen der spirituellen Dimension. Wir kommen und gehen von einer Seite Gaias Schöpfung zur Anderen. Die zyklische Zeit erdet. Die Spirale wird transparent, heller und farbig. Die kreative Zeit kann ich nur momenthaft erleben. Der Atemstrom aus der Kehle hat etwas Goldenes in sich. Ich erinnere mich an Situationen, in denen ich glücklich, versunken ganz im Tun war, zeitlos. Die Spirale wird luftig, tanzend und ein vergnügliches Gefühl steigt auf.
Der Zyklus des Jahres jenseits der vier Jahreszeiten: Ich brauche eine Zeit um jetzt, im üppigen Sommer alle anderen Jahreszeiten zu imaginieren.  Und ich brauche auch Zeit um die Inspiration des erneuerten kausalen Hintergrund des Jahreszyklus aufzunehmen.
Einstimmung auf den kausalen Hintergrund der Prozesse des Lebens: Bei der Reinigung des Feuers der menschlichen Projektionen erfahre ich ein körperliches Vibrieren und Zittern. Nach einer Phase der Müdigkeit stellt sich Stille, Frieden und tiefes Vertrauen ein.
Die kausale Dimension der Erde erfahren: „Fontänen der Liebe“ aus dem Herzen Gaias steigen auf. Die Hydrosphäre beglückt mich und schenkt mir Mut und Zuversicht. Es ist als wenn sich auch die Wesen der unsichtbaren Welten freuen und diese Erneuerung feiern. Wir atmen auf. Bäume bewegen die Lebensenergie fließend, still und kreativ. Gaiafunken tanzen wie zarte blaue Seifenblasen.
Wasser kann die Menschen auf der Erde inspirieren, sich für Veränderungen zu öffnen: das Bild der Kosmogramme als Sterne des neuen Erdraumes überwältigt mich. Ich bin berührt und dankbar zu diesem Werk Kontakt gefunden zu haben.
Herzlichen Dank für diese Werkstatt lieber Marko, liebe Menschen und Teilnehmer aus den verschiedenen parallelen Welten.

Cécile

Liebe Familie,
Ich teile mir mit euch die Erfahrung von Donnerstag 24juni, johanni.
Es gibt andere Bilder, doch bei der linéaire Zeit ist es ähnlich nur beladen in getrieben sein…
Bevor es in mein Nabel hinein kommt fallen die Last als schwarze Kruste ab und werden von ein liebe Drache gespeist.
Die werdung ins zyklische zeigt sich diesmal ein Energie Bewegung , eine Art lemiskate aber mit drei Schlaufe…ich kenne das Worte nicht, die Energie macht drei Schlaufe im Bauch, jedes Mal schiebt sich die Bewegung minimal.
Ich bekomme ein Bild des planetarischen Kosmos. Mein kleines Mädchen schaut das Grosses Spiel.
Der Vorgang zur Kehle wird von Drachen unterstutz mit Mädchen auf den Rücken, zu reinigen die Höhle Kehle Ein spielerische Vorgang..
Der Drache wacht über unsere Kehle.
Die Eigenschaften des Jahreszeiten:
Im Herzen sehe ich zwei Ausrichtung, vertikal und horizontal inmitten von Wasser. Die Eigenschaften als Spirale müssen durch den Kreuzpunkt dann es fühlt sich wie ein kräftige Energie austrahlung wie ein bunte Sonne um das Kreuz nach aussen.
Es gibt noch ein Bild der Einheit der Kräften des kausales, eine friedliche Verbundenheit . Diese Vision bringt Freude in der Natur ,die Verbindungen werden überall verknüpft.
Die Arche:
Im ocean erscheint ein grosses Christus mit offenen Armen. Die Projektion erloschen einfach.
Die Kosmosgramme-sterne:
Sie strahlen in uns , es gibt Resonanz mit der jeweiligen Ort im Körper der wach wird.
Durch die wachwerdung ist möglich diese résonnanz-brücke zu schaffen mit der neue Erde , mit dem neuen Himmel, wir brauchen nur unsere Körper.
Das würde mir erklärt.
Danke, Danke, Danke.
In liebe.
Cécile

Cécile

Liebe Familie,
Ich teile mit euch die Erfahrung am 20 Juni.
Bei der Einstimmung merke ich , viele viele Augen aller Arten sind da.
Transformation der linéaire Zeit:
Die Wesen der linéaire Zeit sind voller Traurigkeit , so weinenden Wesen um meinen Beinen…sie tragen die Angst von den Menschen…
Im Bauch angekommen das Wesen der linéaire Zeit trifft das zyklische Wesen..und beide tanzen zusammen…bis zur Vereinigung, zum eins werdung.
Das zyklische steigt hoch , küsst unterwegs mein Herz, Brüste und Kehl.
Der Kehl ist ein Engpass , so wie ein Geburt.
Ich sehe, ein Mensch nach der anderen muss durch diese Engpass…zum hellen
Weisse Raum, oder Höhle mit Öffnung ins Leere doch nicht Leere, es sind verschiedene Schwingende Lichtebene. Die Mensch springen ins Weisse Leere um auf diese Ebene des Kreativen zu “landen”. Die Menschen tanzen auf jede seine Licht Ebene, gehen von einer Ebene ins andere…so weben sie das kreative.
Als ich diese Vision in der Natur um mich hingebe, sehe ich helle Licht Säule in der Landschaft hoch kommen.

Die Jahreszeiten:
Die Eigenschaften des Jahres Zyklus haben den Last der Projektion der Menschen , die gehen gebeugt…wie ein Kälte-Wesen.
Ich schicke mein kleines Mädchen (inneres Kind), sie streichelt das Kältewesen, küsst ihn, hab ihn lieb.
Alle gehen durch das goldene Wasser des Herzens.
Die Eigenschaften ändern sich, werden ursprünglicher, ein goldenes sein.
Ich sende es um mich in der Natur, alles macht ein Schritt nach Links…
Es gibt neue Verbindungen, die Menschen sehen mit offenen Augen die Eigenschaften des Jahreszeiten.
Die Arche:
Der ocean trägt uns ,webt ein Kreis feine Energie um diese unsichtbar Schiffe , so sind wir heil.
Die Feuertropfen sind schwer mit Dichte drinnen, so wie etwas verdichtete Lava. Sie erloschen im ocean und sinken Tief , werden zum Boden wo vieles schönes wächst.
Die Hydrosphäre:
Wie die Wassersäule hoch gehen spüre ich zwei Säulen , je von ein Schulter hoch gehen..die rechte Schulter ist tiefer.
Die Tropfen sind feine goldene Wassertropfen, dringen bis ins Atom Ebene und schwingen.
Die Kosmosgramme:
Ich spüre körperliche feine ätherischen Verbindungen mit den Kosmosgramme-sterne.
Im Körper ist viel Energie…den Hände Füsse.
Am Ende ist eine ruhige innere Stimmung da, zeitlos.
Dankeschön, Danke, danke.

Летнее солнцестояние 2021
Прохода дважды. Второй раз – гуляя с собакой на природе и в этом был совсем другой “вкус” – ощущение целостности, когда процесс происходит не только в голове, но и в мире вокруг))
Настройка – так здорово заходить в круг, как в родительский дом.
Работа с проявлениями времени: в первый раз, я чувствовала как много хаоса у меня в этом: я планирую, но откладываю. Иногда вообще ничего не планирую и делаю спонтанно. Работая с водой в солнечном сплетении почему-то захотелось привести в порядок свои денежные вопросы. Линейное время дает ресурс для циклического?
Благодаря прохождению семинара второй раз, я поняла, что хочу научиться разделять пребывание в разных “видах” времени: планировать дела – в линейном, строить образы себя – в циклическом, проживать мистерию изменения в творческом. Возможно достаточно будет визуализировать место потока времени, чтобы помочь себе в этом )))
При перемещении казуального измерения земли в гидросферу, я удивленно заулыбалась. А как же теперь пропускать через себя поток от Земли в Небо, если они в одном месте? Раньше я ощущала землю под ногами, пропускала её энергии через себя в небо. А теперь? Я понимаю, что понятие верх-низ условны, но визуальный ряд сильный и потребуется еще время, чтобы перестроиться.
А кора моих любимых березок затрепетала, как будто я щекочу её, и веточки потянулись вверх с радостью.
Дыхание с деревьями, проведенное на природе, наполнило меня ощущением единения и целостности – до поздней ночи я была полна сил, которые я так себе решила))) пришли от деревьев.
Работая с космограмми как с «звездами» во второй раз, я увидела свою картинку, которую разместила вначале в общем поле, а потом транслировала внутрь себя – никогда не думала, что радостные проживания радуги, запечатленные на фото, можно направлять в себя и в мир таким путем ))))
благодарю организаторов и вдохновителей семинара, и всех его участников

Birgit Karreman

It was very powerful and empowering to participate again tonight. Deep respect and thanks to all who make it happen.
Tonight I realized, as I was breathing Gaia’s causal system into the world, taking note of the trees: they relay the message! They themselves breathe in from the depth of Gaia and breathe her new manifestation into being.
I am happy to be part of this
<3 Birgit

Roman

9.00-9.10
Mein erster Eindruck, es scheinen mehr Anwesende hier zu sein, als in früheren Workshops. Die Bude ist echt voll.
9.10-9.30
Sehr lebendiges aber auch wirres Gefühl im Körper. Obwohl die Zeiten, in gewissem Sinne in meinem Körper auch gefangen sind, fühlt sich alles viel freier, viel verrückter, viel ausgelassener an.
Im Kehlkopfbereich aktiviert die Energie oder diese kreative Zeit sofort meine Gurgel, als ob sie mittanzen möchte.
Meine Intension beim Ausfliessen: Zuerst füllt sich meine Aura mit dieser kreativen Zeitenergie und sie soll immer aktiv bleiben, lebendig, kreativ, frisch. Danach fliesst dieses Gefühl in die Umgebung.
9.30-9.50
Im Bereich des Solarplexus stelle ich fest, dass sich die Zyklen verlangsamen und abkühlen. Die Bewegung wird sanfter. Wie wenn mehr Zeit vorhanden wäre.
10.00-10.10
Jeder der Tropfen ist gefüllt mit einem Thema. Durch die Wandlung in den tiefen der Ozeane, bekommt auch die Arche Schub.
10.10-10.30
Spannend, wie sich die Atmung ändert. Wenn man bewusst durch den Mund ein- und ausatmet. Speziell mit der Vorstellung, dies über den Raum hinter meinem Rücken zu tun. Die ganze Körperrückseite atmet mit ein. Dieser Atem ist angenehm kühl. Beim Ausatmen durch den Mund und atmet auch die ganze Körpervorderseite mit aus. Alles wird warm. Ich bin in der Nähe eines Waldes. Distanz ca. 10-15 Meter rechts von mir. Und muss feststellen, das mein Ausatmen nach rechts abfliesst.
10.30-10.50
Durch die Geste der Entkoppelung, versucht den Prozess zu unterstützen. 

Moira Walker

Herzlichen Dank an allen, die diesen Workshop ermöglicht haben. Was mich besonders betraf, war die Erfahrung in der Arche Noah, weil genau so fühlt es sich oft im alltäglichen Leben an. Natürlich finde ich es im Alltag nicht so einfach “ruhig und mit innerer Kraft fortzufahren” und deswegen habe ich es vor, das Bild von dieser angegriffenen Arche Noah als Hilfe dazu zu verwenden. 

Brigitta

Meinen herzlichen und aufrichtigsten Dank an alle Schöpfer/innen für diesen Workshop!!
Ich bin sehr dankbar, dass sich mein unklares, belastendes gefühlsmäßiges “Rumoren” durch die momentanen äußeren Ereignisse mit Hilfe von Markos Erläuterungen auf eine klarere Bewußtseinsebene befördert werden können. Die Wandlung der linearen Zeit in die kreative Zeit lässt mich besser atmen und ich fühle mich freier. Die Informationen über Gaias “kausale Welt” und wie sie diese gerade schützt und wie wir dabei mitwirken können, helfen, dass ich mich durch die politischen Auflagen nicht mehr so gelähmt fühle. Vielen, vielen Dank für Eure Unterstützung, die Rhythmen des Jahres anders erfassen zu können und durch Gaias Hydrosphäre inspiriert werden zu können!
Ich wünsche uns eine freudvolle Zeit! Brigitta

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x