Poletna telepatska LifeNet delavnica 2022: SEN KRESNE NOČI

Poletna telepatska LifeNet delavnica 2022: SEN KRESNE NOČI

OBNOVITI CIKLIČNO POČELO SLEDEČ LETNIM ČASOM

Nedelja 26. junija zjutraj ob 9.00

ponovitev v torek 28. junija ob 20.00    

Ciklična delavnica je telepatska. Sledi gibanju Sonca, kar pomeni, da vsakdo začne zjutraj ob 9h (oziroma ob 20.00) po lokalnem času. Ker imamo različne ritme delovanja, program ni časovno določen. Za vsako vajo si vzemi toliko časa kot ga potrebuješ in se pri tem zavedaj, da vendarle delamo kot uglašena skupina.    

Uglasitev skupine
Bodi ozemljen/a v svojem srcu in telesu in občuti navzočnost skupine, ki vključuje tudi elementarna, angelska in duhovna bitja, ki sodelujejo z nami. Čeprav smo razkropljeni po svetu smo povezani v znamenju naše ljubezni do Gaje in soodgovornosti za življenje na Zemlji.    

Prvi del: Doživetje svojega osebnega elementarnega bitja
Predstavljaj si široko plitvo jezero med svojimi kolki. S tvoje prsnice padajo ritmično kaplje ena za drugo v jezero in pri tem ustvarjajo krožno valovanje. Zdaj občuti resonance, ki jih to valovanje povzroči v različnih delih telesa. Začni se zavedati svojega deleža v elementarnem svetu.    

Drugi del: Sen kresne noči
Izberi nek tebi znan sakralni prostor narave Pojdi tja v svoji imaginaciji. Kresna noč je in Mesec je skrit za oblaki. Kraj je v popolni temi. Ko si prispel/a tja prisluhni znotraj sebe zvokom kraja in njegovih bitij. Poskušaj razločiti različne zvoke, ki nihajo znotraj tvojega telesa in duše kot izraz kraja in njegovih bitij. V določenem trenutku se oblaki razmaknejo in polna Luna se pojavi. V tistem trenutku dovoli, da se doživeti notranji zvoki preobrazijo v bolj ali manj jasne oblike. Kolikor je potrebno ponavljaj trenutek, ko se pojavi Mesec in zvoki postanejo bitja. Na ta način spoznaš elementarna in druga bitja, ki naseljujejo prostore narave in jih naredijo žive in svete. Povabi jih, da obnovijo povezave s človeškim rodom. Vprašaj jih, katere blokade je treba odstraniti, da bi naše sožitje lahko spet vzcvetelo.  

Tretji del: Podprimo naravni cikel življenja
Predstavljaj si, da prvinski ocean življenja sega do tvojega popka. Iz oceana se pojavi zlato kolo in se počasi kotali po tvojem telesu navzgor dokler ne doseže tvojega srčnega območja. (Pomlad!) Ko sončno kolo prečka najvišjo točko tvoje glave je čas poletnega sončnega obrata – tako kot zdaj. Ko se kotali po tvojem hrbtu navzdol se približuje točki jesenskega enakonočja. Onkraj te točke se kolo življenja potopi v ocean prvinskih sil Gaje, da bi se prenovil in prerodil (Zima!) Nato se zlato kolo ponovno dvigne iz oceana prvinskih sil na točki tvojega popka in se počasi kotali po telesu navzgor… Ponovi cikel nekajkrat kot podporo ciklične vrednote narave. V dobi velikih sprememb se je znašla pod hudim pritiskom.  

Zaključek
Bodi navzoč/a v svojem telesu na območju elementarnega srca – na območju pleteža/pleksusa. Tam se znajdeš med množico elementarnih bitij, malih in velikih…Spoznal/a si jih pri drugi vaji. Povabijo te k plesu in praznovanju kresne noči. Območje tvojega pleteža postane širno plesišče. Ne bodi zadržan/a! Pleši in uživaj z njimi.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
David Cooper

Good morning dear friends around our beautiful Blue/Green planet. It was a joy to connect with you all this morning in the seen, the sensed & the unseen worlds! Outside our windows here in Scotland, torrential rain was, (and still is!), pouring down. As always – at the beginning of the meditation – we invited our ancestors and our growing group of dear friends who have crossed over the threshold to join us. Especially it was good to invite our dear dear friend Kolbjorn who just made this transition in early May. It is really beautiful to connect and to feel their loving presence.
My wife Nagako and I know a special forest glade by a rocky stream that is very close to our house. One senses here that the veils between worlds are very thin – almost transparent. This is where I found myself in Sequence 2. My connection with everything was very strong through my crown chakra. When the moon came out, I ‘met’ a tawny owl, a forest deer and a red squirrel being. Also, in the glade were all of the fairy beings of the forest and of the river.
It was especially good also to experience the cycle of the seasons with the golden wheel (of life!) flowing around my body. A powerful imagination – and connection.
After the workshop, Nagako asked “Where did you visit in Sequence 2?” When I told her, she smiled and said “I went there also.” (Maybe one day, we will physically connect from that forest glade!)
In deep gratitude to Marko – and the whole LifeNet Team! ( ……. and the unseen worlds).

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x