Obnoviti ciklus leta

Obnoviti ciklus leta

Enoletni program sestavljen iz petih telepatskih delavnic 2020-2021

Predlagal ga je Bernard Lainka, bio-dinamični kmet, urednica je Iveta Šugarkova, oba iz Češke.

Delo pripravlja Marko Pogačnik, Unescov umetnik za mir.

Namen tega skupinskega umetniškega dela je podpreti Gajo, stvarnico Zemljinega vesolja, in njena elementarna bitja pri njihovem naporu ohraniti in prenavljati cikluse življenja na planetu.

Živimo v premočrtni kulturi, ki prodira naravnost od minute in minute, od dneva do dneva…in pri tem ignorira dejstvo, da življenje na Zemlji in v vesolju sledi cikličnemu počelu. Če se zlomi ciklus leta – kar velja tudi za cikle notranjega razvoja pri človeku – življenje preneha obstajati.

Ciklično delavnico bomo pripravili in objavili na prelomnih točkah leta, ob solsticijih in enakonočjih, začenši z poletnim solsticijem v soboto 20. junija 2020 in zaključili na isti praznik leta 2021.

Ciklična delavnica je telepatska. Program delavnice z urnikom, kdaj bomo izvajali določene vaje in z navodili zanje, bo Iveta poslal najkasneje tri dni pred delavnico na naslove prijavljenih.

Telepatska delavnica se vsakič začne ob 9.00 zjutraj in traja dve do tri ure..

Ker sledimo gibanju sonca, začenjamo vedno ob devetih zjutraj ne glede na časovni pas v katerem se sodelujoči nahaja. Sodelujoči si sam izbere prostor od koder želi sodelovati. Sodelujoči lahko povabite k sodelovanju ali pošljete program delavnice tistim, za katere verjamete, da bi želeli sodelovat.

Za sodelovanje pri Ciklični delavnici si v letu 2020 rezervirajte naslednje datume:

sobota, 20. junij 2020,

sobota 19. september 2020,

sobota, 19. december 2020.

Delavnica je brezplačna, povratni tok pride v obliki skupnega ustvarjanja nečesa dragocenega za življenje vseh bitij vidnih in nevidnih.

Če želite sodelovati, prosimo, da se, pred 17. junijem 2020 tako, da bo Iveta lahko sestavila listo sodelujočih, prijavite s tem, da pošljete svoj E-mail naslov in ime na:

iveta.sugarkova@gmail.com 

Veselimo se skupnega ustvarjanja, Bernard, Iveta, Marko