»Obvarujmo praatom življenja«

v nedeljo, 1. novembra, ponovitev bo v soboto, 7. novembra, obakrat ob 9.00.

Splošna tema delavnice je, kako se na nove načine povežemo z mrežo življenja in jo zaščitimo v času, ko je ogrožena in v takšni nevarnosti kot še nikoli prej.

Delali bomo v skladu s Soncem, zato začnite ob tej uri po svojem lokalnem času.

Program delavnice je v različnih jezikih na voljo na spletni strani https://www.lebensnetz-geomantie.de ali na spletni strani srečanja LifeNeta 2020 v Sloveniji, www.lifenet.si/meditations.

Preberite prosim tudi Smernice za telepatske delavnice, objavljene na teh dveh spletnih straneh.

Načrt delavnice si natisnite, da ga boste imeli pri sebi, ali ga pripravite v računalniku ali telefonu, da boste tako lahko sledili urniku.

9.00–9.10 Uglasitev skupine

 1. Zavedite se tega, da smo kot skupina raztreseni po vsem svetu. Pomigajte s svojimi subtilnimi tipalkami in začutite prisotnost drugih udeležencev.
 2. Oblikujemo krog in povabimo človeške prednike in zanamce, ki imajo radi Zemljo in kraljestva njene narave, naj se pridružijo našemu krogu. Zavedite se občutkov ob tem, da stojijo z nami v istem krogu.
 3. Zdaj povabimo tudi elementarna in arhetipska bitja zemeljskih kraljestev, naj se nam pridružijo. Zavedite se tega, kakšen je občutek, ko stojijo z nami v istem krogu.
 4. S pomočjo imaginacije ustvarimo prostor naše delavnice. Prostor ima obliko krogle, sestavljene iz več plasti prefinjenih membran. Dala nam bo več prizemljenosti in osredotočenosti, ko bomo delali znotraj nje med to delavnico. Če se med delavnico pojavijo motnje, se vrnite v ta zaščiten prostor in nadaljujte od tam.
 5. Če se na neki točki zataknete, lahko s petjem zvokov premagate blokado. Glasno pojte samoglasnike ali druge tone, za katere čutite, da ustrezajo situaciji.

9.10–9.20 Zaščita za telepatski način dela

Delamo telepatsko in uporabljamo »internet Gaje,« omrežje zavesti, ki elementarna bitja držijo in vzdržujejo. Sile, ki nasprotujejo našemu delu, lahko poskusijo vdreti v naše skupno delo in ga oslabiti tako, da vplivajo na naše osebno elementarno bitje. Za to uporabljajo pozabljen portal (interdimenzionalna vrata) na našem hrbtu. Ta portal je na višini spodnjega konca prsnice, ki predstavlja fokus osebnega elementarnega bitja.

 1. S prstom se dotaknite spodnjega konca prsnice in začutite tudi njej ustrezajočo točko na hrbtu.
 2. Predstavljajte si vodoraven svetlobni kanal, ki teče skozi ti dve točki od neskončnosti do neskončnosti. Ta kanal bomo očistili tako, da bomo dihali skozenj.
 3. Vdihnite iz točke neskončnosti pred telesom, dokler ne dosežete prsnice. Za kratek čas se ustavite tu, nato izdihnite k točki neskončnosti za hrbtom.
 4. Nadaljujte v nasprotno smer in spet se za trenutek ustavite pri prsnici.
 5. Tako nekaj časa dihajte in nato začutite svojo čisto povezavo z elementarnim svetom.

9.20–9.40 Uglaševanje s procesom Zemljine preobrazbe

Razmerja in odnosi med elementi stvarstva se intenzivno spreminjajo. Ker se večina človeštva ne zaveda procesa preobrazbe, v človeški družbi zaznavamo vse večji nered.

Element zemlje opušča svojo nadvlado pri grajenju manifestiranega sveta. Zdaj se element vode, ki ima popoln spomin, kombinira z zračnim elementom (zavestjo) in postaja osnova naše realnosti. 23. oktobra 2020 sem imel sanje, ki so mi prinesle zavedanje o tem, da že obstajamo v svetu, sestavljenem iz 60 odstotkov vode – medtem ko se prispevek zemeljskega elementa zmanjšuje. Tega premika ne zaznavamo, ker smo navezani na predstavo sveta iz preteklosti in še naprej razmišljamo in delujemo v okviru starih prostorskih vzorcev.

 1. Predstavljajte si, da stojite na vodni gladini mirnega jezera. Večkrat se sklonite in kapljice vode vrzite v zrak. Okrog sebe ustvarite prostor vzdušja, sestavljen iz delcev zraka in vode, in občutite njegovo kvaliteto.
 2. Potem opazite, da je jezerska površina prekrita s tanko plastjo ledu, kar predstavlja novo vlogo elementa zmlje. Led je tako tanek, da v običajnih okoliščinah ne bi zdržal vaše teže. Ampak tukaj vas drži v kombinaciji z elementom zavesti (zrakom).
 3. Nekaj časa hodite po vodni gladini, se navadite na novo sestavo realnosti, ki je v procesu manifestiranja.

9.40–10.00 Praatom življenja moramo vrniti Gaji

V zadnjih dveh tednih sem prejel sanje o silah na Zemlji, ki ne pripadajo Zemlji in tudi ne resnici. V procesu zemeljskih sprememb morajo zapustiti planet, ker kozmična ura kaže, da je njihov čas minil. Ko zapuščajo planet, poskušajo s seboj vzeti Gajin praatom življenja in ga uporabiti v svojo korist. Praatom je ključ, ki ga Gaja uporablja za ustvarjanje Zemljinega vesolja. Lahko mu rečemo tudi pravzorec življenja (glej risbo v priponki). Njegovo kvaliteto je mogoče izkusiti z resonanco s tem, kar je zapisano v obliki človeške dlani.

 1. Eno roko držite odprto pred telesom, s prsti druge roke pa ritmično bobnajte po sredini dlani. Ustavite se in občutite resonanco s praatomom življenja, shranjenim v prostoru vašega srca.
 2. Eno roko držite odprto pred usti in dihajte skozi dlan. Ustavite se, občutite resonanco s praatomom življenja.
 3. Poljubite dlani, da začutite resonanco s praatomom življenja.
 4. Z rokami oblikujte kroglico, ki vibrira s pravzorcem življenja, in jo položite v svoje srce.

10.00–10.20 Odmor za kavo ali košček čokolade in da si zapišite svoje izkušnje

10.20–10.40 Potrebna je podpora duhovnega sveta

Ker je večina človeštva utonila v globok spanec, je praatom, ki ga nosimo v srcu, nezaščiten. Prepoved kulturnega in družbenega življenja je bila ustvarjena s pomočjo manipuliranega virusa Covid, da se izsušijo odnosi med duhovnim svetom in človeštvom. To sušo lahko nasprotujoče sile zlorabijo, da se polastijo Atoma življenja, ki ga moramo ljudje varovati.

Za pomoč prosimo svet človeških prednikov in zanamcev.

 1. Skupaj zgradimo veliko templjev, posvečenih praatomu življenja, torej krajev, kjer duhovni svet lahko nudi zaščito.
 2. Izberite enega izmed svetih krajev, ki ga poznate in imate radi, in tam zgradite tak tempelj.
 3. Naj bodo tla ravna in na njih postavite pravzorec življenja, podoben tistemu, ki je predstavljen v priponki. To je temelj templja.
 4. Postavite visoke stebre svetlobe okoli temelja, da ustvarite navpičen kanal, po katerem se lahko pripadniki človeške rase, ki danes prebivajo v duhovnem svetu, približajo praatomu življenja, da ga zaščitijo.
 5. Lebdečo zlato kroglo praatoma postavite na sredino templja.
 6. Ustvarite prizidke okoli osrednjega templja, da bodo služili našim soljudem, da se bodo lahko približali pratomu življenja in ga izkusili.
 7. Tempelj obdajte z barvnimi zaščitnimi membranami.

10.40–11.00

Mitski simbol atoma življenja je sveti gral. Njegovo utelešenje na Zemlji je mikrobiom – velika družina mikrobov, ki Zemljo prežema nad in pod površjem in v atmosferi. Mikrobiom že milijarde let omogoča Gajimo ustvarjanje utelešenega življenja. Do 48 odstotkov človeškega telesa sestavljajo mikroorganizmi – ostalo so naše lastne celice.

 1. Predstavljajte si, da je vaše telo sestavljeno iz miniaturnih delcev – celic in mikrobov.
 2. Delci vašega telesa se ne držijo drug drugega, ampak prosto lebdijo v prostoru, tako da se družijo z mikroorganizmi iz vašega okolja.
 3. Vzemite si nekaj časa, da začutite, kako je biti del Gajinega mikrobioma.
 4. Potem usmerite pozornost na fokus svojega osebnega elementarnega bitja na spodnji kost prsnice.
 5. Vaše osebno elementarno bitje deluje kot magnet, ki skupaj drži vaše celice in mikrobe in tako ustvarja vaše celotno telo.

11.00 Zaključek

 1. Zahvalimo se eden drugemu in bitjem iz različnih vzporednih svetov Gaje, ki so nas podpirala med našo delavnico.
 2. Občutite blagoslove duhovnega sveta, njegovih mojstrov in duš, ki jih poznamo iz svojega sedanjega ali preteklega življenja.
 3. Hvala za zaupanje mojemu delu in delu drugih iz LifeNet-a (Jelka, Yin, Simona, Marika), ki so me podpirali pri ustvarjanju te delavnice, in tistim, ki ta načrt prevajajo v različne jezike, Marko

Prosimo, da svoja poročila pošljete na naslov www.lifenet.si/meditations. Hvala, Tea, ker skrbiš za to stran!

Ponovitev delavnice v soboto, 7. novembra, je pomembna za krepitev našega dela.

Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Dragi vsi telepatski sodelavci,

uglasitev s skupino doživim v prelepem občutku domačnosti in dobre volje. Ko povabim v krog prednike in zanamce, se občutek prelije v svečano vzdušje vzajemnega spoštovanja in predanosti v dotiku dveh svetov. Druži nas ljubezen do Zemlje in njenih kraljestev. In ko v krog vztopijo še številna razposajena elementarna bitja, je občutek veličasten. Koliko se nas je zbralo z istim namenom! Sem ganjena do solz.

Razmerje elementov, ki sestavljajo našo resničnost se spreminja. Ko razpršujem kapljice okrog sebe opazim, da se okrog vsake kaplje vode tvori zračni mehurček, ki se na nov način povezuje z vodo, saj v novih razmerah obstaja okrog vode, ne v njej kot prej. Sončni žarki se ujamejo v te zračne krogljice z vodnim jedrom, ki absorbira svetlobo in jo oddaja kot iskrice. Čudovit občutek čarobnosti, ko se znajdem sredi tega pojava. Občutim mehkost in prožnost.
Ravnotako je tanka plast ledu strukturno povezana z molekulami zraka kar ji daje novo lastnost prožnosti in mehkobe. Kot plazma se razprostira okrog mene. Ko stopim, se prilagodi mojim stopalom in z zaupanjem stopam dalje. Celo zabavno je, naredim preval in še enega. Počutim se igrivo, navdušeno, veselo, saj je neskončno zanimivo izkušat novo postavitev telesa v prostoru.

Gajin praatom življenja ostaja v nedrjih Gaje, kljub strašnim poskusom tujih sil, da ga izmaknejo. Ko bobnam po dlani in vzpostavim resonanco s praatomom življenja zagledam v srčnem prostoru čudovite, goste, močne, bleščeče lase, ki valovijo v toku. Ugotovim, da pripadajo morski deklici. Situacija je nenavadna, saj nek tok, bolj zračni kot vodni, z neznansko močjo deluje na njo, v sprednji del telesa. Ko jo opazujem, vidim, da se deklica smeji in skoraj uživa v tej neznanski moči toka in se ne premakne z mesta. Kljubuje neznani sili toka. To si prevedem, da je praatom življenja Gaje varen.

Ko diham skozi dlan, se vzpostavi dih v obliki toka svetlobe. Vdihnem skozi prste kozmični vdih iz vseh strani neskončnosti… izdih pa je v enem samem širšem toku svetlobe skozi dlan predme. Ta proces mi pomeni, da iz razpršene zavesti skozi fokus manifestiramo, v resonanci s praatomom žvljenja.

Poljub dlani prebudi v meni potrebo po oblikovanju mehkih linij, ki so v naravi prisotne vsepovsod, v resonanci s praatomom življenja.

V srčnem prostoru občutim rastočo toplino, varnost, ljubezen.

Zgradila sem veliko templjev posvečenih praatomu življenja na svetih krajih. Veliko veselje in sprejetje je spremljalo kreiranje templjev na svetih mestih. Posebno se me je dotaknil sveti prostor Sv. Bernardina. Ko se je moja pozornost osrediščila v krogli s praatomom življenja, me je s svojo navzočnostjo počastil svet delfinov in kitov, z veliko pripravljenostjo varovati in vzdrževati praatom življenja v templju.

Ob zahvali vsem navzočim, sem občutila res globoko hvaležnost, da smo skupaj v tako velikem številu soustvarjali za ta trenutek tako pomembno delo.

Hvala Marko in vsi dragi, ki ste prispevali svoje, za oblikovanje te čudovite delavnice, ki se nadaljuje v naših srcih.

Velik objem,
Nina