Nedelja, 13. septembra od 20.00 do 21.40

Delavnico bomo ponovili v petek, 18. septembra 2020, ob istem času

Delavnica temelji na telepatski komunikaciji, zato lahko prosto izberete kraj, kjer boste pri njej sodelovali.

Prevod načrta delavnice v več jezikov najdete na spletni strani Gudrun Kargl, www.gudrunkargl.at ali na strani omrežja LifeNet: https://www.lifenet.si/meditations.

Program delavnice je delo Marka Pogačnika, Unescovega umetnika za mir iz Slovenije, v sodelovanju z Gudrun Kargl, umetnico iz Millstatta v Avstriji.

Na to delavnico lahko povabite svoje prijatelje ali sodelavce, ki jim zaupate, tako da jim program pošljete po e-pošti.

Ne ukvarjajte se s časovnimi razlikami. Delali bomo v poravnavi s Soncem, zato začnite ob 20. uri zvečer 13. septembra po svojem lokalnem času.

Natisnite si načrt delavnice ali si ga pripravite v računalniku ali telefonu, da boste lahko sledili urniku.

V vsakem delu delavnice si vzemite nekaj časa za zapisovanje svojih izkušenj, da jih boste lahko kasneje posredovali skupini.

Program je povezan z desetimi razsežnostmi večdimenzionalne resničnosti (glej skico na koncu besedila). Na tej delavnici se impulz miru približuje manifestiranemu svetu hkrati iz središča Zemlje in z najvišje angelske ravni. Spuščali (dvigali) se bomo skozi pet stopenj, ko bomo oblikovali semena miru, ki jih bomo razširili po vsej zemeljski obli.

20.00–20.10: Uglasitev skupine

 • Zavedite se tega, da so člani naše delovne skupine razpršeni po vsem svetu. Čutite se povezane z vsakim od njih in s krajem, od koder sodelujejo z nami.
 • Nato povabite druga bitja Zemlje in vesolja, ki podpirajo univerzalni mir, naj se nam pridružijo. Občutite njihovo prisotnost, in jim sporočite, da so dobrodošli..
 • Skupaj oblikujemo krog okrog Zemlje in Gajo prosimo, naj zaščiti našo delavnico za mir, da bomo lahko v miru delali.
 • Eno dlan položite v naročje kot skledo. Predstavlja lupino semena miru, ki ga bomo oblikovali tako, da bomo vanjo spustili naslednjih pet delcev matrice miru:

20.10–20.20: 1. delec

(Raven kerubinov in Gaje, 9. in 1. dimenzija)

 • Stopite iz hiše, sončen dan je in presenečeni ste, da dežuje. Toda kapljice so tako fine, da zdrsijo med atomi skozi vaše telo in skozi vse zemeljsko stvarstvo. Občutite kvaliteto univerzalnega miru, ki prežema vas in celo vesolje.
 • Potem pozabite na podobo dežja, saj se polje miru kot kvaliteta širi od neskončnosti do neskončnosti.
 • Z eno roko ste ustvarili lupino. Z drugo roko spustite prvi delec v lupino semena miru.

20.20–20.30: 2. delec

(Raven zmajev in angelski svet, 2. in 8. dimenzija)

 • Boginja miru se pojavi iz središča Zemlje in se skozi vaše telo približa utelešenemu svetu. Vzemite si čas, da začutite, kako se njena prisotnost širi skozi vaše telo do zadnje celice.
 • Potem poglejte naokrog in spoznajte, kako se boginja miru uteleša v soljudeh po vsem svetu. Ljudje niso več pripravljeni služiti gospodarjem vojne.
 • Drugi delec, prežet z navzočnostjo Boginje miru, spustite v lupino semena miru.

20.30–20.40: 3. delec

(Raven Gajinih isker in paralelnih evolucij, 3. in 7. dimenzija)

 • Občutite mir rastlinskega sveta z rastlinami, ki plešejo v vašem notranjem svetu.
 • Potem se ozrite naokoli in si predstavljajte, da drevesa hodijo s koreninami v zemlji in krošnjami visoko v nebu. Hodijo skozi človeških institucije vseh vrst, skozi domove, industrijske obrate …
 • Ves planet začne dihati z zeleno barvo, barvo srca. Kot plimovanje oceanov Zemlja in vse njene pokrajine in bitja vdihujejo in izdihujejo zeleno barvo.
 • Spustite tretji delec v lupino semena miru.

20.40–20.50: 4. delec

(Raven elementarnih bitij in voda stvarjenja, 4. in 6. dimenzija)

 • Če želimo, da bo mir na Zemlji trajen, mora biti njegova kvaliteta zasidrana v mineralih, ki imajo dovolj visoke vibracije, kot so zlato, diamanti in kristali. V veliki meri so jih izropale človeške kulture po vsem svetu. Njihovo eterično moč je treba vrniti Zemlji in njenim kraljestvom.
 • Predstavljajte si, da zlato postane tekoče in spolzi iz pred vašega nakita, iz cerkva in templjev, iz zakladnic državnih in zasebnih bank …
 • Kristali in tekoče zlato najdejo svoja prvotna mesta v telesu Zemlje, da postanejo sidrišča, kjer se kvaliteta miru zasidra znotraj Zemlje.
 • Spustite četrti delec v lupino semena miru.

20.50–21.00 Vzemite si nekaj trenutkov za počitek in zapišite si izkušnje

21.00–21.10: 5. delec

(Raven manifestirane resničnosti, 5. dimenzija)

 • Na tej ravni se naj bi mir pokazal kot resničen mir med ljudmi, narodi, kulturami in religijami … Namesto tega se je izkazalo, da obstaja neka sila in zavest, ki se hrani v stalnih človeških konfliktih in vojnah. Moč svojega obstoja črpa iz človeškega obupa, uničevanja, pandemij in lakote, četudi njeno ime ni zapisano v Knjigi življenja.
 • Ta sila, ki nima imena, se mora oddaljiti od Zemlje. Njen čas na Zemlji se je iztekel. Preseliti se mora v vesolje Črne boginje preobrazbe (napačno imenovano »pekel«), da se preobrazi in lahko vrne k svojemu pravemu bistvu.
 • Predstavljajte si, da se iz trebuha Črne boginje začne delovati tako močna magnetna vlečna sila, da izsesa navzočnost in korenine te tuje moči iz človeške kulture, iz posameznih bitij in Zemlje, da to usmeri v vesolje preobrazbe.
 • 5. delec je povezan z Zemljo kot planetom miru.
 • Spustite 5. delec v lupino semena miru.

21.10–21.30: Proces sejanja:

 • Zdaj so semena miru pripravljena na sejanje.
 • Z drugo roko zaprite lupino in seme ritmično stresite, da bo pripravljeno za sajenje. Iz tega tresenja razvijte majhen plesni ritual.
 • Zdaj je treba zemeljska tla pripraviti za sajenje. Zemljo prepojite s toplino svojega srca, z vodo svojih čustev in svojo predanostjo lepoti življenja, da bo lahko sejanje semen miru uspelo.
 • Eno za drugo izvedite ustrezne geste s semenom (z rokami), da ga prenesete na različna mesta na petih celinah, na kraje, ki jih poznate iz osebnih izkušenj ali jih imate radi.
 • Morda bi morali sejanje pospremiti z ustvarjalnim zvokom, da seme lahko začne kaliti.

21.30–21.40: Zaključek

Zahvalite se soljudem, ki so se udeležili delavnice za mir, in vsem drugim bitjem, ki so sodelovala, ko so se z nami uglasila iz različnih razsežnosti večdimenzionalne resničnosti.

Stopite iz našega kroga in hodite po svojih poteh miru.

Izkušnje lahko posredujete drugim na eni od zgoraj navedenih spletnih strani.

Tu je model 10-dimenzionalne resničnosti, ki ga uporabljamo v tej delavnici za mir:

One Comment

 1. Mojca

  Dear all,
  it was a very inspiring workshop. I felt like many people joined and also a lot of other beings, more that during other workshops. Felling was different as durign creation joint spaces in the previous workshops, it was very straingt on, bright.
  Thirst three elements of the seeds of peace creation were relatively easy to with satisfying results. During the last minutes of step one I felt like narrowing down the created layer around Gaia, it has recovered in step three – rich green layer was surronding Gaia in that step.
  Step four was really difficult. there was so much sad emotions, linked to unfair treatment, dying, loosing, … it seems more workshops would be needed to overcome the issue of minerals. It also seems that unfair relationships are still ongoing in that very present moment, that would have to be solved in the same package if the past should be resolved, too.
  Step five is helpful to some extent in dealing with the present ongoing unfair expansion of the few hundred globaly richest people.
  I’m happy we are meeting Friday, too, to repeat the seeding. The action of seeding was very nice but has more potential in my view.
  Thanks a lot of creating those vitable events.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *