Sobota, 8. avgusta 2020, od 20h do 21.40

Delavnica se bo ponovila v nedeljo, 9. avgusta 2020 ob ​​istem času

Delavnica temelji na telepatski komunikaciji, zato lahko prosto izberete kraj, kjer boste sodelovali na njej.

Nemško, slovensko, rusko, francosko, špansko, hebrejsko ali angleško različico tega načrta delavnice lahko poiščete na spletni strani srečanja LifeNet 2020: https://www.lifenet.si/meditations. Lahko pa prosite tudi Iveto Šugarkovo iz Češke, koordinatorko Telepatske ciklične delavnice, naj vam načrt pošlje po e-pošti: iveta.sugarkova@gmail.com pa povejte ji, v katerem od omenjenih jezikov ga potrebujete.

Program je pripravil Marko Pogačnik, Unescov umetnik za mir in ambasador dobre volje ZN, skupaj s člani Društva VITAAA .

Na to delavnico lahko povabite svoje prijatelje ali sodelavce, ki jim zaupate, tako da jim program pošljete po elektronski pošti.

Ne ukvarjajte se časovnimi razlikami. Delamo v skladu s Soncem, zato 8. avgusta začnite ob 8. uri zvečer po vašem času.

Natisnite si načrt delavnice ali ga pripravite na računalniku ali telefonu, da boste lahko sledili urniku.

Po vsakem delu delavnice si vzemite nekaj trenutkov za zapisovanje svojih izkušenj, da jih boste lahko kasneje delili s skupino. 

Naša intuicija, sanje in pogovori nam govorijo, da je človeštvo prav zdaj na enem najbolj odločilnih razpotij. Ena pot vodi k popolni robotizaciji naše družbe in nadzoru nad posamezniki. Druga pot vodi k soustvarjanju z vidnimi in nevidnimi bitji te čudovite Zemlje in k miru med ljudmi.

Potrebna je relativno velika skupina, da izrazimo odločitev, po kateri od obeh poti bomo želeli hoditi v naslednjih letih in naprej v prihodnost. Verjamemo, da smo vsi, ki tukaj sodelujemo, že sprejeli odločitev, da gremo po poti življenja in svobode. Namen te telepatske delavnice je sporočiti svojo odločitev bitjem Zemlje in vesolja, jo prizemljiti tako v telesu planeta kot v svojem telesu. To bomo naredili kot holografski delček (fraktal) človeštva kot celote.

RISBA: HRBTENICA EVROPE

20.00–20.10 Uglasitev skupine

Pokrajina, kjer se zberemo za to delavnico, je na skrajnem severu glede na hrbtenico Evrope. Srečamo se nad velikim telesom Grenlandije.

 1. Najprej mi kot ljudje oblikujemo krog nad Grenlandijo in se pri tem zavedamo drug drugega in svojega skupnega namena, s katerim smo se v tem trenutku zbrali.
 2. Nato povabimo druga bitja Zemlje in vesolja, naj se nam pridružijo. Poskusite občutiti njihovo navzočnost.
 3. Oblikujemo svojo eterično vesoljsko ladjo, s katero bomo potovali vse do Rdečega morja in nazaj na Grenlandijo.
 4. Naj bo naša vesoljska ladja nevidna, ker se na poti morda dotaknemo krajev, ki so pod hudim nadzorom.

20.10–20.20 Čiščenje našega telesa in planeta

 1. Predstavljajte si, da je tukaj na severu tako mrzlo, kot je vedno bilo, vendar se kljub temu strašno potite. Vse snovi in ​​vzorci, ki ne spadajo v vaše bistvo, zapustijo vaše telo v obliki temnih kapljic.
 2. Potem se zaveste, da se tudi vse v vašem okolju znoji (tudi drevesa in zgradbe …) in temne kapljice se nabirajo povsod.
 3. Potem si predstavljajte tudi velika mesta, industrijske in vojaške komplekse itd. Stare človeške projekcije in oblasti zapuščajo planet.
 4. Vsi ti gromozanski tokovi temnih kapljic se združujejo in stekajo v kozmičen prostor, v katerega jih pritegnejo Saturnovi obroči. Obroči Saturna so kot obrati za recikliranje, ki temne energijske delce lahko usmerijo nazaj k njihovem svetlobnem izviru.
 5. (Če se kasneje na poti proti jugu znajdete v situaciji, ki vas pozove k čiščenju, uporabite isto metodo.)

20.20–20.30 Ognjene vode Islandije

Voda bo nocoj naša soustvarjalka. Začnemo z ognjeno vodo islandskih gejzirjev.

 1. Začutite v sebi ognjeno vodo Gajinega navdiha: tako kot gejzir ima svoj izvir na dnu vašega telesa. Kapljice njenega navdiha segajo v vse prostore in kotičke vašega telesa in zavesti.
 2. Predstavljajte si, da se gejzirji Gajinega navdiha pojavljajo po vsej Zemlji in navdihujejo ljudi, da se ločijo od starih vzorcev vedenja in spoznajo svoje resnično bistvo.

20.30–20.50 Za povezovanje voda Zemlje

Ko gremo naprej na jug, si predstavljamo, da stojimo sredi Nemčije (sredi Evrope) in skupaj z svojimi gosti iz različnih razsežnosti življenja oblikujemo velik krog – dejansko je to ogromna posoda.

 1. Predstavljajte si, da vse evropske reke v to posodo pošljejo 10 odstotkov svoje vode.
 2. Predstavljajte si, da 10 odstotkov svoje vode v to posodo pošljejo tudi glavne svetovne reke.
 3. Voda v naši posodi je zdaj tako visoka, da se dotika naših src. Intenzivna izmenjava ljubezni poteka med vodami planeta in našimi srci.
 4. Nazadnje z vzhoda pride Tihi ocean, da se dotakne hrbta vašega srca.
 5. Atlantski ocean se približa z zahoda in se tudi dotakne hrbta vašega srca. (Zato lahko spremenite svoj položaj v krogu, če se vam zdi to potrebno.)
 6. Začutite, kako so vode Zemlje popolnoma uravnotežene v vašem telesu in na planetu.

20.50–21.00 Kozmična povezava vode

 1. Odpremo svoj krog k jugu in voda, ki smo jo zbrali v naši posodi, se veselo približa zmaju Alp.
 2. Ko se dotakne visokih gora, se voda dvigne v navpično lego. Predstavljajte si stebre vode, kako segajo k zvezdam, ki poosebljajo kozmični navdih.
 3. Občutite te stebre vode v sebi in odprite se kozmičnemu navdihu, ki vam ga prinašajo.

21.00–21.10 Vzemite si nekaj trenutkov za počitek in si zapišite izkušnje.

21.10–21.20 Matrica Zemlje

 1. Voda, ki smo jo do zdaj zbirali, se širi po Balkanu – tudi po Grčiji.
 2. Široko se razporedi po pokrajini, podobno kot energijsko polje, in kroži v nasprotni smeri urinega kazalca, v krogih s središčem nad krajem bosanskih piramid.
 3. Med svojim počasnim gibanjem vase vključuje vzorce matrice življenja, ki jih je Gaja s svojimi sodelavci ustvarila med evolucijo planeta.
 4. Začutite to vodoravno polje v sebi, kako kroži okrog središča za vašim popkom.

21.20–21.30 Eksplozija v Bejrutu

Med pripravo na to delavnico se je v bejrutskem pristanišču zgodila grozna eksplozija, ki je pretresla eterični prostor med Balkanom in Sinajem, pomemben za naslednje zaporedje naše poti. To je posledica trka Zemlje z nekim zastarelim planetom in njegovo civilizacijo, ki se je ne tako dolgo nazaj zgodil na eterični ravni. Gre za temen planet, ki je izgubil svoj namen v vesolju in se poskuša utelesiti na Zemlji in znotraj človeštva, tako da nas potiska na napačno pot.

Za zdravljenje rane v Sredozemlju uporabimo obred Gajinega dotika, Solzo božanske milosti:
 1. Z molitveno gesto dvignite roke do ravni svojega srca in pustite, da se kapljica vašega sočutja (povezana z osebo, krajem ali situacijo) spusti v prostor med dlanmi.
 2. Priklonite se k Zemlji in s svojo domišljijo sezite globoko v kraljestvo Gaje, Matere življenja. Z rokami oblikujte posodo in prosite Gajo za kapljico odpuščanja, povezano s stisko ali žaljivko, ki je bila storjena določenim vidikom življenja, kraju ali njenim bitjem.
 3. Vzravnajte se in dvignite posodo svojih rok (ki že vsebuje kapljico vašega sočutja in kapljico odpuščanja Gaje) k nebu in prosite za kapljico božanske milosti.
 4. Zdravilna voda se zdaj zbira na homeopatski način. Posodo vodite tako, da v domišljiji zdravilno vodo usmerite k zastavljenemu cilju. Namen vašega srca in pozornost vaše zavesti sta skupaj most, ki zdravilni impulz vodi tja, kjer je potreben.
 5. Zahvalite se. Na osnovi načela osebne vere in telepatije lahko ta ritual deluje tudi na dolge razdalje.

21.30–21.50 Rdeče morje

Preden pridemo do svojega končnega cilja, Rdečega morja, ga moramo očistiti, da bo lahko sprejel večrazsežnostni tok vode, ki smo ga ustvarili na svoji poti proti jugu.

 1. Predstavljajte si, da se Mesec bliža Rdečemu morju. Spomnite se, da voda sledi ritmom plime in oseke, usmerja pa jih Mesec!
 2. Mesec ustvari tako močno privlačnost navzgor, da k sebi potegne vso vodo Rdečega morja in jo očisti človeških projekcij.
 3. Rdeče morje, zdaj suho, se razkrije kot ogromen portal, odprt za notranje razsežnosti Zemlje.
 4. Preden Mesec morsko vodo spusti nazaj v Rdeče morje, voda, ki smo jo prinesli s severa, priteče čez gore Sinaja v suho kotlino Rdečega morja.
 5. Ta impulz prebudi kundalini zmaja Evrope, prvinsko moč življenja, ki spi za portalom Rdečega morja.
 6. Zmaj Evrope je podoben vodni kači, ko se premika skozi podzemlje in kot tok prvinske vode teče navzgor po hrbtenici Evrope, dokler ne doseže najvišje točke, Grenlandije. Površine Zemlje se dotakne s svojim blagoslovom na tistih točkah, ki smo jih obiskali na poti.
 7. Sledite njegovi poti skozi telo od svojih peta do najvišje čakre – tako visoko, kolikor lahko sežete z rokami. Njegova pot ne vodi znotraj hrbtenice (kot je to pri kundalini), ampak teče kot vodni tok za hrbtenico in tudi za vašo lobanjo, tako da se ju na določenih točkah dotika.

21. 50–22.00 Zaključek

 1. Informacije, zbrane v telesu Evrope, posredujte drugim celinam.
 2. Zahvalite se drug drugemu in našim gostom iz vzporednih svetov.
 3. Razpustimo našo vesoljsko ladjo, da se njeni delci vrnejo v univerzalno zakladnico, in ločimo se od naše skupine.
 4. Zapišite svoje izkušnje, preden jih pozabite.

Prosim posredujte svoje izkušnje spodaj v obrazcu Leave a reply.

OPOMBA

Saturn, Luna, reke in oceani, ki pri tem delu igrajo pomembno vlogo, niso le oddaljeni planeti ali vodna telesa, temveč tudi arhetipska bitja, ki so blizu naši zavesti.

2 Comments

 1. Marko Pogačnik

  Report on the telepathic workshop AT THE CROSSROADS
  Marko Pogačnik

  Greenland:
  I am surprised how green Grenland is under its surface as if there is the paradise of the plant world.
  Sweating exercise
  Our circle makes possible that sweating starts in the environment. After a while places and people continue by themselves. Saturn approaches similar to a young Buddha with the dance of transformation all around him.
  Iceland
  I wait when suddenly a strong geyser appears in the middle of Iceland. A shaman runs with great speed to the geyser and back to everybody in our group to activate the geyser within us. We do the same for the world. As a consequence above the Earth form “clouds” composed of drops of Gaia’s inspiration. While people breathe, they take into themselves also drops of Gaia’s inspiration. (Drops are nano-beings).
  Central Europe (Nördlinger Riss)
  Water first appears in front of everybody as a woman. Rivers and lakes send their water to our vessel in the form of arched water meridians.
  The touch of the oceans at our back in connection with the human heart changes the water in front of us into a creator creating with a specific soft power. (New technology!)
  Alps
  The mountains absorb the water we have collected and then they send through their picks pillar of water towards the universe. A special kind of cosmic dragons (thin and long as needles) uses this water pillars to approach the Earth.
  Balkans
  Around the vertical axis of the Bosnian pyramids move balls of information (on Earth matrix presumably). The water field streams move around them to absorb their information.
  Beirut
  Drops of divine blessing become nano-beings that bring comfort and help to people.
  The background of the explosion needs to be addressed later to deal with the question of the foreign planets collision with the Earth long ago and what it means for pushing human civilization slowly upon the path that contradicts our essence and purpose.
  Red Sea
  To drink the water of the Red Sea, the Moon approaches so close that I feel it partly within myself. I understand that the momentary drying of the Red Sea can be done only in cooperation with the human consciousness (as in the case of the Jews escaping from Egypt). The birth giving organ of the Earth shows embellished with innumerable crystals. Toning follows. The awakened dragoness looks young (renewed). Moving northwards I see that in the Central Europe it enlarges its body to reach till Ural on one side and Gibraltar on the other. Reaching towards Iceland it becomes more and more narrow till it changes into a large blue bird levitating above Greenland and extending its wings over the whole Earth.

  The evening session may bring something else…Thank you for co-creation! Marko

 2. Nina, Slovenia

  Srčen pozdrav vsem skupaj,

  pri povezavi skupine na Grenlandiji občutim veliko svečanost in umirjenost vseh navzočih, ki nenehno prihajamo v krog, ogromno nas je z različnih razsežnosti. Občutim globok notranji mir in povezanost in sij nenavadne barve, nekje med metalno modro in vijolično… popolnoma novo zame.

  Čiščenje je intenzivno, vsepovsod izteka umazanija in se pretvarja v svetlobo. Proces ni boleč, je pa neprijeten, saj me temna barva navdaja z gnusom, odvečnostjo. Proti koncu občutim vse večjo lahkost.

  Ogromna voda Gainega navdiha je čista resnica, ki vznika iz njenih in mojih globin in globin vsakega posameznika. Vode Zemlje se zlivajo v našo veliko posodo. Proces je zelo intenziven, spremljajo ga milost, ljubezen, predanost, moč… vse to občutim, ko se energija pretaka med našimi srci kot predstavniki človeštva in esenco planeta Zemlje, Gajino sveto vodo, ki informacijo zavesti naših src pulzira v eterično strukturi planeta. Sreča in ekstaza me prevevata ob tem procesu.

  Solza sočutja, odpuščanja in božanske milosti je neverjetno močnega naboja, pošljem jo vsem ljudem in krajem, ki jo trenutno najbolj potrebujejo. Ob tem občutim ogromno,, žejo,, nujo po solzi milosti, zato večkrat ponovim to gesto. Ob tem se v atmosferskem plašču Zemlje oblikuje, pojavi krog zlate svetlobe, kjer se porajajo lahkotnost, rahlost, zadovoljstvo, preboj v nov prostor, pretočnost in vsepovezanost le tega.

  Matrica Zemlje-doživim neverjeten proces vključevanja vzorcev matrice življenja v vodni vrtinec nad Bosanskimi piramidami, ki se širi in dopolnjuje svoj fini vzorec, nadgrajuje se struktura, veličasten proces. Končno se določeni prezrti vidiki Gaine resničnosti vključujejo v vidno in bodo v kratkem zasijali v vsej svoji lepoti.

  Velik Zmaj se je zganil, aktivirala se je energija, ki je prvobitna, v kateri stoji vsako živo bitje, resnica življenja, ki se prižiga v vsakem človeškem bitju na novo, ta trenutek. Zmaj, ki nosi bistvo, ki prinaša suverenost, svobodo, soustvarjanje in ljubezen v tkanino življenja tukaj in sedaj. Aktivirajo se vsi portali vzdolž hrbtenice Evrope in hkrati se odprejo vse pomembne energetske točke planeta.

  Hvala vsem, občutim nas kot stare prijatelje, ki se združimo, ko je to potrebno za vzdrževanje življenja in ljubezni.

  Hvala Marko in Marika,

  Nina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *